פורסם 2009 בינואר 1116 שנים הינה כמה תמונות מהטיול, הייתי רוצה חוות דעת, שינויים אפשריים ושיפורים ! צולם עם K200D,עדשת הקיט. בתודה מראש חברים
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים תגיד, זה צולם עם העדשה החדשה שלך (עדשת הטלה)?כי זה דווקא לא נראה כמו טלה.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר זה עם העדשת קיט למען האמת, 18-55. ונכון, היא לא טלה, היא רחבה. לגבי ה-DA*50-135 שהיא טלהפוטו(קצרה למען האמת) , אני אעשה איזה פוסט מיוחד לאחר חודש עם כל התמונות שצולמו איתה ואיך חוץ מזה התמונות?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים ככה זה צולם,ללא קרופ. פעם הבאה שים לב לקומפוזיציה, לא התכוונתי שחתכת לו את היד בעריכה... מה שכן - זה מטושטש ברקע כי זה אמור להיות ככה הבנאדם בכלל לא בפוקוס אם אתה לא שם לב, מה הקשר לרקע.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים פעם הבאה שים לב לקומפוזיציה, לא התכוונתי שחתכת לו את היד בעריכה...הבנאדם בכלל לא בפוקוס אם אתה לא שם לב, מה הקשר לרקע.הקומפוזיצייה נראית לי פחות או יותר סבבה, הבעיה היא שזה קצת "מזועזע" כי הוא לא ננעל טוב.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים התכוונתי שישים לב לפרטים הקטנים כשהוא מצלם, לא אמרתי שהקומפוזיציה לא טובה.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים התכוונתי שישים לב לפרטים הקטנים כשהוא מצלם, לא אמרתי שהקומפוזיציה לא טובה.פעם הבאה שים לב לקומפוזיציה, לא התכוונתי שחתכת לו את היד בעריכה... אמרת "שים לב לקומפוזיצייה", סימן שמבחינתך הוא לא עשה את זה טוב.... זה לפחות מה שהבנתי מדבריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.