פורסם 2009 בינואר 1216 שנים דבר אחד אני לא מבין לגבי המשחקים.אין לי כלל נסיון ב-xbox אז זאת אולי תראה כמו שאלה של ניובי (בעצם זה מה שאני), אבל לגבי משחקי יריות מגוף ראשון - במחשב יש עכבר שמשמש בעיקר ככוונת והליכה ועוד כ-30-40 מקשים במקלדת עם תפקידים שונים. לא מבין איך השלט של הקונסולות יכול להחליף את כל זה.30-40 מקשים יש אולי באיזשהו סימולטור מטורף או משהו כזה אבל לרוב המשחקים השלט מספיק לכל מה שצריך והמפתחות יודעות לכוון את המקשים שיתאימו בצורה מצוינת ונוחה לשלט.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר אוקיי.ושוב אני סוטה מהנושא המקורי אבל אני אנצל את השרשור לשתיית מידע לכבי ה-xbox ברשותכם.דיסק חיצוני - נתמך? אם כן, למה בעצם לקנות יותר מ-20GB עם הקונסולה?ובנוסף - אילו דרכים יש להעביר מידע ל-xbox מהמחשב?תודה
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים קודם כל הקונסולות של ה20 gb הם ישנות יותר וחדש זה טוב מעבר לזה היום עם האפשרות להתקין משחקים על ההארד דרייב 20 ג'יגה לא מספיק לי נשאר שלוש וחצי ג'יגה פנוי וזה אחרי שמחקתי דברים כל השאר מלאים בהרחבות תוספים וכו' (רק משחק אחד התקנתי)אז כן יש למה להשתמש ביותר מ20 ג'יגה . על איזה מידע אתה מתכוון ? לסרטים מוזיקה ותמונות אפשר לעשות סטרימינג
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר סרטים בעיקר, כנראה באיכות HD.הסיבה שאני שואל היא כי אין לי ממש אופציה לעשות סטרימינג, המחשב רחוק, ורציתי לדעת אם אוכל לחבר דיסק חיצוני למחשב להעתקת הסרטים ולאחר מכן לחברו ל-XBOX.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים אוקיי.ושוב אני סוטה מהנושא המקורי אבל אני אנצל את השרשור לשתיית מידע לכבי ה-xbox ברשותכם.דיסק חיצוני - נתמך? אם כן, למה בעצם לקנות יותר מ-20GB עם הקונסולה?ובנוסף - אילו דרכים יש להעביר מידע ל-xbox מהמחשב?תודהנתמך, על דיסק חיצוני אתה יכול לשים סרטים, שירים, תמונות ועוד, אבל להתקין משחקים אתה לא יכול על דיסק חיצוני. גם תכנים נוספים למשחקים ופאצים אי אפשר על דיסק חיצוני.אין לך מה לקנות 20GB כי ה60GB נמכר באותו מחיר.סרטים בעיקר, כנראה באיכות HD.הסיבה שאני שואל היא כי אין לי ממש אופציה לעשות סטרימינג, המחשב רחוק, ורציתי לדעת אם אוכל לחבר דיסק חיצוני למחשב להעתקת הסרטים ולאחר מכן לחברו ל-XBOX. יעבוד.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר סתם מבחינת אסתטיקה, להעביר כבל 10 מ' במסדרון קצת בעייתי. נראה לי שאלך על ה-elite בכל מקרה וזהו. כעת צריך רק לקבל אישור מהאישה אחרי האופניים החדשים, הקולנוע ביתי והרכב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.