פורסם 2003 ביולי 822 שנים הייתי רותה שתגידו לי אם הכול בסדר אם הנתונים ואם לא מה ואיך לתקן את זהיש לי Celeron 1700Mother Board:GA-8ST800 של GIGABYTEשני מאווררים
פורסם 2003 ביולי 822 שנים הלוח שלך לוהט!או שיכול להיות שהתוכנה מבלבלת בין החיישנים של הלוח / מעבדתנסה את speedfan
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אם זה במאמץ אז זה קצת גבוהאם זה במנוחה אז זה ממש חםתכניס כמה מאווררים למארז, תסדר חוטים, אולי תשים משחה טרמית מחדש...
פורסם 2003 ביולי 822 שנים זה לא קשור למערכת הפעלה בכלל!זה קשור למצב הפיזי שבו נמצא המעבד שלךהמארז שלך מאוורר?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר דבר ראשון יש לי שני מאוורים אחד מן המארז הישן שלי והשני מאולתר אני אקנה עוד מאווררים אחרי שהסדר את החוטים יותר טוב איפה הכי כדאי לסדר את המאווררים יש לי מארז MIDI-TOWER אבל די גדול מן הממוצא וארוך?דבר שני זה בעזרת תוכנה
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אני מרגיש שאם ימשיך הספאם הדיון ינעל.ואגב E-D-A אתה יודע שאתה לא בסדר, אומרים לך על זה. ואתה מעז להגיב?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר חברה תפסיקו לריב בבקשה אבל בבקשה אם תוכלו לביא דעה תושבה משהו בבקשה ???
פורסם 2003 ביולי 822 שנים למה לא בסדר? אם אתה היית מעיר לו אז לא הייתי מתערב אבל מה הוא דוחף את האף שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.