פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אם איפשהו ליד הבית שלך סוללים כביש חדש, בקש טובה ממפעיל המכבש.... ;Dאו שתשים ערמות של דיסקים, תחמם מלחם ותתחיל לחורר אותם, גם כיף....
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים במקום להסתבך עם מדורה, אתה צריך אש חזקה ומרוכזת:דלי+זרדים דקים עד כמה שיותר (או פתרונות סינתתיים אם אתה רוצה, קוביות בעירה למיניהן)+דלקתדליק, חכה כמה שניות, זרוק פנימה את החבילה, חכה כמה שניות, שפוך על זה מים.מינימום נזק לסביבה, מקסימום נזק לדיסקים.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים תשפוך עליהם מים רותחים זה יהרוס את שכבת הצבע הטרמית שעליה נצרב המידע. לחלופין תשים אותם בסיר גדול עם מים ותביא לרתיחה.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אם כבר אנחנו בנושא, איך אפשר דווקא למחזר דיסקים ישנים? מה אפשר לעשות איתם חוץ מלזרוק אותם לפח?
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אם כבר אנחנו בנושא, איך אפשר דווקא למחזר דיסקים ישנים? מה אפשר לעשות איתם חוץ מלזרוק אותם לפח? לפי מה שאני יודע יש פיתרון מעולה מבלי לזרוק אותם לפח! אם יש לך בעיית יונים על הגג ,פשוט תדביק את הדיסקים על הגג ותאמין לי אף יונה לא תחזור אליך (אתה לא מבין כמה הם משתגעות מהסינוור של הדיסקים ) תהנה
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים ^האמת שלפי מה שאני יודע אפשר לשחזר חלקים מדיסקים ..בגלל זה הוא רוצה להרוס אותם טוטאלית :
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים זה הכל תלוי בכמה מסווג החומר שעל הדיסקים.זה נע בין פשוט לזרוק אותם לפח לבין לגרוס אותם במגרסות יעודיות ולשרוף את התוצרים.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים קח דלי גדול של זפת וזרוק לתוכו את הדיסקים. אני בספק אם קיים בגלובוס מישהו שישב וינקה דיסק דיסק בשביל לראות מה יש על גביו.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים זה יכול לשמש לתרפיה לעצבים. חיסכון עצום בפסיכולוגים שעליהם תוציא המון כסף,וכשהם לא יעזרו תוציא את זה על אלכוהול סמים וכדומה... לא חבל?? יאללה ילד תתחיל להתפרע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.