עבור לתוכן

חיבור ממיר יס למחשב.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחבר את ממיר היס למחשב בחדר שלי ואני צריך עזרה, יש לי כרטיס TV ישן של pinnacle pctv pro analog 110i. ובדיקה באתר של pinnacle גילתה שאין להם תמיכה לTVCENTER לויסטה 64 (יופי -.-) השאלה שלי, היא האם יש תוכנה צד שלישית שכן תומכת בכרטיס (עברתי כבר על כמה תוכנות ואף אחת לא הצליחה)

ואם אין כזאת, אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני רוצה שתהיה לו כניסת RCA בשביל שאני אוכל להשתמש בממיר הקטן של יס, וחובה שיהיה לו שלט.

חיצוני או פנימי לא משנה, ומחיר סביר של עד 400 ש"ח

פורסם

בדקתי קצת ואני חושב שהכרטיס שלך אינו תומך בשום תוכנה שמוכרת לי ..

כרטיס טלוויזיה שאני ממליץ עליו בחום (ויצטרפו אליי עוד הרבה אחרים) הוא ה-PVR 150 .

כרטיס מצויין , זול ועובד כמו שצריך.

איכות טובה מאוד יחסית לכרטיס פשוט,מגיע עם שלט מדיה סנטר (יש לבדוק אם מתאים ל-XP או VISTA אך סביר להניח שתומך רק ויסטה ברוב המקומות).

רק בעיה אחת - הבנתי שבויסטה 64 יש בעיה עם השלט (אני לא בטוח אם זה קורה רק עם 4 GB זיכרון או לא אבל אני חושב שפתרו את הבעיה)..

תבדוק בפורום Hometheater , יענו לך שם על השאלה הזאת..דנים בה הרבה.

הכרטיס עובד לי מצויין עם יס והשלט עובד בסדר גמור עם ויסטה 32 (Ultimate ).

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב דווקא, אני אבדוק את השלט בפורומים ואחליט עם לקנות.

יש לי עוד שאלה שמציקה לי הרבה זמן, באיזה רזולוציה יס משדרת בארץ, (אני מדבר על הממיר הרגיל, לא הHD כמבן)?

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, עכשיו קניתי את הPVR-150 וחיברתי את הכל למקום, המדיה סנטר זיה הכל ללא בעיות (אפילו יש לוח שידורים(!!)) אבל הבעיה שהשידור מקוטע, רואים רק מסך שחור ומעין התפרצויות של קול. מישהו יודע מה זה ואיך מתקנים?

(יש לי vista 64 ulti)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים