עבור לתוכן

האם המעסיק מסתכל על תעודת בגרות?

Featured Replies

פורסם

נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים

האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל?

ואם כן, עד כמה זה ישנה?

עכשיו נניח גם שהייתי בגאמא בצבא בנוסף לכל

אני צריך תעודת בגרות?

אני מניח שזה לא בהכרח אותו דבר בכל מקום, אבל בכל מקרה אם מישהו עונה אשמח גם לביסוס כלשהו

תודה!

פורסם

תעודת הבגרות שלך לא מעניינת אף אחד , אתה יכול להדביק אותה מתחת לאיזה מדף בארון הבגדים שלך ... יש לה משקל כמו לגיליון הציונים שלך של כיתה ו' .

תעודת בגרות טובה תאפשר לך להתקבל ללימודים גבוהים יותר רציניים , ותעודת בגרות טובה בשילוב ציון גבוה בפסיכומטרי תאפשר לך להתקבל ללימודים אקדמאיים במקומות יותר טובים , אז אל תזלזל , ותלמד טוב , ואחרי שתמצא עבודה במשכורות עתק , קח את התעודת הבגרות שלך , גלגל בתוכה משהו ותעשה עם זה מה שבא לך .

פורסם

רק אם הוא מחפש להוריד לך בשכר

פורסם
  • מחבר

תעודת הבגרות שלך לא מעניינת אף אחד , אתה יכול להדביק אותה מתחת לאיזה מדף בארון הבגדים שלך ... יש לה משקל כמו לגיליון הציונים שלך של כיתה ו' .

תעודת בגרות טובה תאפשר לך להתקבל ללימודים גבוהים יותר רציניים , ותעודת בגרות טובה בשילוב ציון גבוה בפסיכומטרי תאפשר לך להתקבל ללימודים אקדמאיים במקומות יותר טובים , אז אל תזלזל , ותלמד טוב , ואחרי שתמצא עבודה במשכורות עתק , קח את התעודת הבגרות שלך , גלגל בתוכה משהו ותעשה עם זה מה שבא לך .

הבעייה היא שאני לא מצליח ללמוד היסטוריה, ניסיתי המון וזה פשוט לא נכנס לי לראש

בכל המבחנים והבחנים בכיתה י' יצאתי בהרגשה ש"סוף סוף הלך לי ממש טוב ואני בטח אוציא לפחות 90", ובכולם נכשלתי, המגן שלי היה 60 אחרי שהמורה ברוב נחמדותו העלה לי 15 נקודות מהציון השנתי שלי

בבגרות קיבלתי בערך 30...

פורסם

אז עזוב שטויות ובזבוז זמן ולך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה בלי בגרות ובלי פסיכומטרי.

פורסם

נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים

האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל?

ואם כן, עד כמה זה ישנה?

כמה דברים לא מובנים לי.

יש לך תואר כבר, והיית בגאמא, או שאתה מקווה להגיע לשם?

אם יש לך, אף אחד לא יסתכל על הבגרות, למרות שלא היית מגיע לתואר, אם הבגרות שלך גרועה.

אם אין לך, יפה שאתה חולם להגיע לגאמא ולעשות תואר במדעי המחשב, אבל על מנת להגיע לגאמא, תצטרך פרופיל לא קרבי, או קשרים בצבא.

ובשביל להתקבל לתואר, תצטרך תעודת בגרות טובה.

אלא אם כן תחליט לעשות את התואר במכללה ואז עדיף שלא נפתח את הדיון על זה.

לכן בסופו של דבר תנסה להוציא ציונים כמה שיותר גבוהים, ככה שהממוצע הכללי שלך, והמקצועות הקריטיים יהיו עם ציונים גבוהים.

פורסם

כמה דברים לא מובנים לי.

אני משער שהוא אומר את זה באופן היפותטי כי בכל זאת הוא כותב שהוא לא מצליח ללמוד להיסטוריה.

הבעייה היא שאני לא מצליח ללמוד היסטוריה, ניסיתי המון וזה פשוט לא נכנס לי לראש

בכל המבחנים והבחנים בכיתה י' יצאתי בהרגשה ש"סוף סוף הלך לי ממש טוב ואני בטח אוציא לפחות 90", ובכולם נכשלתי, המגן שלי היה 60 אחרי שהמורה ברוב נחמדותו העלה לי 15 נקודות מהציון השנתי שלי

בבגרות קיבלתי בערך 30...

בקשר להיסטוריה, המשקל של היסטוריה ולשון בתעודה נמוך יותר ממתמטיקה וכו'. אז חשוב שתעבור.

פורסם

מישהו יודע אם אפשר לקבל תעודת GPA של ציוני הבגרויות ולא "תעודת בגרות" למי שלא זכאי ?

לא כל בתי הספר בחו"ל יודעים מה זה, והם דורשים רק GPA.

פורסם
  • מחבר

אז עזוב שטויות ובזבוז זמן ולך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה בלי בגרות ובלי פסיכומטרי.

אני בשמחה הייתי עוזב את השטויות, ואני כבר לומד באוניברסיטה, הבעייה היא שההורים שלי משוכנעים שבלי תעודת בגרות אני אהיה מלצר

(אה, ובצבא אני אנקה שירותים, זה מה שהם אמרו תוך התעלמות מהזימון שקיבלתי לגאמא, ואני 99% בטוח שאני אעבור את המיונים)

כמה דברים לא מובנים לי.

אם יש לך, אף אחד לא יסתכל על הבגרות, למרות שלא היית מגיע לתואר, אם הבגרות שלך גרועה.

אם אין לך, יפה שאתה חולם להגיע לגאמא ולעשות תואר במדעי המחשב, אבל על מנת להגיע לגאמא, תצטרך פרופיל לא קרבי, או קשרים בצבא.

ובשביל להתקבל לתואר, תצטרך תעודת בגרות טובה.

אלא אם כן תחליט לעשות את התואר במכללה ואז עדיף שלא נפתח את הדיון על זה.

לכן בסופו של דבר תנסה להוציא ציונים כמה שיותר גבוהים, ככה שהממוצע הכללי שלך, והמקצועות הקריטיים יהיו עם ציונים גבוהים.

התחלתי את הלימודים לתואר כבר (נראה לי שסיימתי יותר משליש תואר, לא בטוח)

גאמא - רוב הסיכויים שאתקבל

תעודת בגרות עדיין אין ואני דיי בטוח שלא תהיה

אגב, אין לי קשרים ויש לי פרופיל קרבי וקיבלתי זימון למיונים לגאמא

גאמא עדיף על קרבי מבחינת הצבא, לא?

פורסם

שאלה קצת טיפשית לשאול אתה לא חושב?

מי שמתחבר לקטע של גאמא יגיד לך גאמא, מי שמתחבר לקטע הקרבי בשירות הצבאי יגיד לך שרק קרבי.

פורסם

זה מאוד תלוי בבן אדם

אני התחלתי קורס תכניתן ממר''ם ועזבתי כי לא יכולתי לשבת 12 שעות ביום ולתכנת (אני מניח שהמסלול בגאמה דומה)

ומתגייס במרץ לקרבי ושמח מכל רגע על זה .

פורסם
  • מחבר

שאלה קצת טיפשית לשאול אתה לא חושב?

מי שמתחבר לקטע של גאמא יגיד לך גאמא, מי שמתחבר לקטע הקרבי בשירות הצבאי יגיד לך שרק קרבי.

אני מתכוון למה הצבא מעדיף, לא מה אני מעדיף

אני בספק אם אני אתחבר לקרבי, אני מעדיף גאמא

זה מאוד תלוי בבן אדם

אני התחלתי קורס תכניתן ממר''ם ועזבתי כי לא יכולתי לשבת 12 שעות ביום ולתכנת (אני מניח שהמסלול בגאמה דומה)

ומתגייס במרץ לקרבי ושמח מכל רגע על זה .

גאמא זה לא בהכרח תכנות עד כמה שידוע לי

פורסם

פרוייקט גאמ"א זה תכנות.

פורסם

גאמא וקרבי זה דברים שונים.

מבחינת היסטוריה, צריך לעשות סויצ' בראש. לרשום בנקודות ולחזור לתוך עצמך עד שתזכור אותן פשוט בע"פ.

תתחיל מללמוד 5 נקודות בע"פ בקצרה, וככה תתקדם.

גאמא- להיות בטוח בזה שעברת לגאמא זה די שחצני לרוב האנשים, (המבחנים לרוב גבוהים מהדרישות קבלה). אם אתה גאון מחשבים קטן (כמו שהמצב נראה לי) אז ילך לך מצויין. אם תסיים תואר באונ' הפתוחה ותהיה אחרי גאמא לאף אחד לא אכפת מהתעודת בגרות שלך.

נ.ב. בגאמא יש התעסקות גם בעיצוב תוכנה, אסמבלי, בקרת איכות, חומרה, רשתות ואני מאמין שעוד

פורסם
  • מחבר

פרוייקט גאמ"א זה תכנות.

לפי מה ששמעתי מ2 אנשים שעברו את הבחינות וראיון אישי - לא בהכרח

גאמא וקרבי זה דברים שונים.

מבחינת היסטוריה, צריך לעשות סויצ' בראש. לרשום בנקודות ולחזור לתוך עצמך עד שתזכור אותן פשוט בע"פ.

תתחיל מללמוד 5 נקודות בע"פ בקצרה, וככה תתקדם.

גאמא- להיות בטוח בזה שעברת לגאמא זה די שחצני לרוב האנשים, (המבחנים לרוב גבוהים מהדרישות קבלה). אם אתה גאון מחשבים קטן (כמו שהמצב נראה לי) אז ילך לך מצויין. אם תסיים תואר באונ' הפתוחה ותהיה אחרי גאמא לאף אחד לא אכפת מהתעודת בגרות שלך.

אני לא יודע הרבה על רמת הקושי של המבחנים האלה, אני לא מנסה להשתחצן או משהו

אבל בכל מקרה, אני מכיר כמה אנשים שאני מאמין שהיכולות שלי יותר טובות משלהם (או במילים אחרות, אני חושב שאני יותר חכם מהם, ואני משתצחן, אבל זה באמת מה שאני חושב, תהרגו אותי) והם התקבלו

אגב, אני מכיר מישהו שאין לו שמץ של מושג במחשבים והוא אפילו לא עשה את המבחנים והמשיך לשלב הראיון האישי :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים