פורסם 2009 בינואר 1016 שנים שלום.לא מזמן קנו לי SONY S2 (אל תקנו חרא של דבר...)עכשיו החיבור הוא בננה כזה בצורת "ר" אני רוצה להחליף לצורה רגילה... אנכי... איך אני יכול לעשות את זה? (בצורה אלגנטית ויפה...)
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים איבדתי את הכותרת בשלב מסויים.לא מומלץ לעשות את זה, חיבור 3.5 להלחמה הוא גדול ומגושם, ולא תופס טוב את החוט. גם חוטי האוזניות מצופים לק ולא בידוד פלסטי, כך שזה מסובך גם להלחים אותם. רד מזה.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים זה עניין של כמה אתה טוב בהלחמות...יכול להיות שתמצא מתאם כזה בחנויות אלקטרוניקה או לייבא מ- EBAY...
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים זה עניין של כמה אתה טוב בהלחמות... יכול להיות שתמצא מתאם כזה בחנויות אלקטרוניקה או לייבא מ- EBAY... מחזק את הבחור הראשון הרעיון גרוע ! בוא נגדיר את זה ככה עדיף תחליף אוזניות
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר זה עניין של כמה אתה טוב בהלחמות...יכול להיות שתמצא מתאם כזה בחנויות אלקטרוניקה או לייבא מ- EBAY...אתה לא רציני... אמרתי אלגנטי...
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים עם קצת ידע בהלחמות, לא צריכה להיות בעיה מיוחדת..אומנם הכבלים מגיעים עם ציפוי של פלסטיק עליהם, (אצל סוני זה יהיה כבל ירקרק, אדמדם , ומוזהב - שהוא אם אני זוכר נכון - המינוס)קונקטור מוזהב בחלט יעשה את העבודה כאן, כדי להלחים, אתה צריך לגעת ממש טיפה בקצה של החוט, הציפוי הפלסטי נמס, ואז אתה יכול להלחים את הכבל ללא שום בעיה למחבר..בהצלחה.. 4 ש"ח ו7 דקות עבודה..
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים תשמע רוב הקונקטורים שהוא יקנה ב4 שקל זה יהיה סתם קונקטור דרעק ועדיף להשאר כבר עם המקורי ... או לעשות סיבוב טיול בת"א קונקטור איכותי יעלה יותר איש חכם בזמנו אמר בעברית פשוטה "זול וזבל מתחיל ב ז' ובסופו של דבר אתה תאכבל תנקניקיה !!" מה שגם קטונקטור זבל יעשה לו סתם הנחתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.