עבור לתוכן

דרושה המלצה למצלמה דיגיטלית בטווח של 1500 וקצת יותר

Featured Replies

פורסם

אני עומד לטוס לחו"ל ורציתי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה (לא מקצועיות היסטריות) שתשמש אותי לצילומים משפחתיים וכדומה

בקיצור צריך המלצות למצלמה בטווח מחירים של 1500- 1700 ש"ח (לא כולל נלווים) - אני חושב על הסוני P72

ועוד שאלה: אני טס לאירופה , האם לקנות שם או בדיוטי פרי שלנו ?

פורסם

א. תעשה חיפוש בפורום ל-"מצלמה דיגיטלית", ותמצא הרבה תשובות.

ב. תקרא את הדיון הסטיקי בראש הפורום "הדיגיטלית שלי".

ג. שמות של חברות אלקטרוניה גדולות (דוגמת סוני) לא תמיד משחקים תפקיד ולפעמים ההיפך הוא הנכון.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה מחפש מידע על דגמים בארץ, קח בחשבון שהמכס על יבוא מסחרי הוא מאד גבוה ... במילים אחרות אתה יכול לחפש בארץ מצלמה בסביבות 2500 ש"ח ... כי אם אתה מוריד מכס שהיבואן משלם, תגיע לסביבות ה 1500 - 1700 ש"ח שתשלם על אותה מצלמה בחו"ל.

פורסם

מה אתה אומר על זאת?

http://www.dpreview.com/reviews/read_opinions.asp?prodkey=fuji_finepixa203

1300 שקל והיא אצלך בבית.. מחיר טוב לדעתי.

בשאר הכסף, מטען+בטריות חזקות וזכרון.

אמנם לא ראיתי אישית את המצלמה, אבל שים לב לuser opinions. אם לא חשוב לך הiso היא תהיה בסדר, אני חושב.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אני לא משתגע על פוג'י .. והיא גם 2 מ' פיקסלים.

אני רוצה מצלמה לא מקצועית ודי אוטומטית לשימוש משפחתי, אך מצלמה איכותית (אני יודע שעל איכות משלמים)

ושיהיה אפשר לצלם וידיאו אולי אפילו עם קול ,

אל תשכחו שאני קונה אותה בדיוטי פרי או בחו"ל , לכן לדעתי המחירים פה (אפילו במכרזים) לא הכי משקפים

כי שם תמיד יותר זול (תלוי בדולר ובאירו)

השאלה --- בכמה ?

אני די נעול על הסוני DSP-72 לדעתי אפשר להשיג אותה בסביבות 1600 ש"ח , הבעיה איתה שהיא תומכת רק בכרטיסים של סוני

ולכו תדעו, אולי גם שנאי או סוללות

פורסם

אחי קח קנון פאוורשוט A 300

מצלמה תותחית

פורסם

תותחית, כן בטח... יש לה עדשה קבועה למען השם!

פורסם

אולי תוכל למצוא את הניקון 3100 בחו"ל במחיר הזה.. אבל היא תהיה לך טובה רק אם אתה מחפש מצלמה אוטומטית לגמרי.

בדיוטי פרי עד כמה שאני יודע המצלמות לא משהו..

פורסם
  • מחבר

לא בטוח מהדיוטי פרי.

יכול להיות בחו"ל בעצמו, למרות שאני שוקל גם הזמנה מהירה דרך אמאזון גם יוצא זול (לאחר המכס, אם קיים בכלל על זה )

תגידו,

תכל'ס, מצלמה של 2 מיליון פיקסלים איכותית עם זום טוב, יכולה לספק אותי אם אני מחפש תמונות רגילות ללא הגדלה משמעותית

המלצות ?!

פורסם

כן. לגמרי.

2 מיליון פיקסלים זו רזולוציה של 1600X1200.

פורסם

Canon A70 מצלמה מצויינת לתקציב הזה בחו"ל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים