פורסם 2003 ביולי 822 שנים אפשר לראות את המפרט הטכני שלי שעודכן בפרטים-בבוקר המחשב שלי פעל בערך שעה רק עם אקספלורר אייסיקיו, מדיה פלייר.. וזהוהמעבד היה על 48\49 מעלות, (היה חם בחדר..)שהדלקתי את המחשב זה עמד על 42 מעלות (טמפרטורה התחלתית)המאורר של המעבד עובד תמיד על 3900 סלד--------------שטמפרטורת החדר בערך על 22-24 והמעבד נשאר אותו דבר כנוו קודם (וינאמפ אייסיקיו אקספלורר)הוא ירד ל 40-43 מעלותכמו שכתבתי מקודם, בלי מיזוג הוא היה על 49-48-------------אתמול שחזרתי בלילה הביתה והמחשב פעל כל הזמן הזהוראיתי שהשעון נתקע על 6 בערב (אז המחשב נתקע.. או הוינדוס לא יודע)מהשעה 6 ועד 1 בלילה שחזרתי המחשב כנראה לא עשה שום דבר מיוחד חוץ מלהשאר תקוע...הנורה של ההרדיסק במארז דלקה ברציפותעשיתי ריסט ונכנסתי לביוסהיה רשום 50 מעלות. (אני מזכיר... 1 בלילה, טמפרטורת חדר סבירה ללא מזגן אבל גם לא חם במיוחד..)כמו שכתבתי במפרט יש לי מאורר 80 ג'נריק שמכניס אוויר מקדימהומאורר 80 ג'נריק שמוציא אוויר מאחורהמאורר ספיר על המעבד שעובד ב3900 סלד, ומעבד סלרון 2.4 בן שלושה-ארבעה ימיםלעשות מאורר בצד (במכסה) זה לא רלוונטי כי יש לי שם חלון ואני לא מתכוון לעשות בו שום חור...האם אתם ממליצים לי לעשות מאורר (לא משנה הגודל) ב"תקרה" של המארז? ועד כמה זה כבר יכול לעזורהכבלים במחשב לא מבולגנים במיוחד... דיי מסודרים אפשר לקרוא לזה (כבלים IDE רגילים)-----מה אפשר לעשות והאם כמה הטמפרטורה נורמלית40 במזגן ו47 ללא מזגן, כל זה עם אייסיקיו וינאמפ אקספלורר ואנטי וירוס בלבד-----
פורסם 2003 ביולי 822 שנים הסלרונים לא מגיעים עם אותו מאוורר של הפנטיום 4? כי המערכת של (P4) עומדת על 35~ ללא פעולה מיוחדת. אם המאוורר שלך זה כמו של הפנטיומים אז יש לו חיישן טמפ' אשר מעלה את מס' הסיבובים לפי החום. במקרה שתפעיל PRIME או משחק כבד המהירות סיבוב תעלה ל4400 בערךנ.ב - אהבתי את השם ( hey kleyman! up here!)
פורסם 2003 ביולי 822 שנים הטמפ' הסבירות לסלרון הם: מ38מעלות עד 43 מעלות.בדרך כלל הלוח מעלה את מהירות המאוורר של המעבד ביחס לחום שלו.(ככה לפחות זה אצלי, אבל ביטלתי את זה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.