עבור לתוכן

חיבור מאווררים

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי שני מאווררים שאילתרתי עכשיו אני צריך עזרה לחיבור בלוח האם שלי יש רק שקע לפאן שני עם 3 פינים אולי תוכלו להתיע לי רעיונות איך לחבר את המאווררים?

בתודה דניאל נורמן

פורסם

תחבר את החוט האדום של המאוורר לחוט הצהוב במולקס ואת החוט השחור לחור השחור במולקס

פורסם

שלום

יש לי שני מאווררים שאילתרתי עכשיו אני צריך עזרה לחיבור בלוח האם שלי יש רק שקע לפאן שני עם 3 פינים אולי תוכלו להתיע לי רעיונות איך לחבר את המאווררים?

בתודה דניאל נורמן

הובכן את המאוור עם המחבר לשני פינים אתה יכול לחבר ללוח בלי שום בעיה פשוט המחבר השלישי הוא בדרך כלל לבקרת טמפרטורה אם אינני טועה ומה שבטוח הוא למדידת מהירות הסיבוב של המעבד כך שתוכל ב BIOS או בכל תוכנה אחרת לראות את האינפורמציה הזאת.

עכשיו לגבי המאוור השני כפי שנאמר פה ע"י SubX תקנה מפצל מתח כזה חתוך מקצה אחד את החוט השחור והחוט האדום או לחילופין עם האגום מגיע בצבע צהוב אז את הצוב ותלחים בהתאם לחוטים במאוורר שלך ואז חבר לספק וזה יעבוד לך.

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה אני לא מצליח לחבר את המאוורר עם השני פינים ל3 פינים על הלוח אם ולא הבנתי איך קוראים לדבר הזה שמחברים אליו את הכבלים

פורסם

תחבר את החוט האדום של המאוורר לחוט הצהוב במולקס ואת החוט השחור לחור השחור במולקס

מה לא מובן ??

**עריכה :

תחבר את המאוורר שיש בוא את הצ'ופצ'יק הלבן לאיפה שיש את השלוש פינים בלוח אם אבל רק לשני פינים, תנסה לשני פינים בצד אחד, אם

לא מצליח אז לצד השני, ואם לא מצליח אז תהפוך את זה תחבר, לא עובד תזיז פין אחד ועכשיו זה אמור לפעול...

אם זה לא פועל אז יש בעיה במאוורר..

אם יש לך ספק ישן תוכל לחתוך את החוט של הפלופי ולחבר אל החוטים שלו את החוטים החשופים של המאוורר (בלי הצ'ופצ'יק) ואז תוכל לבר ללוח !!

יש לך בלוח כניסה ל3 מאווררים אם אני לא טועה, CHASSIS עוד אחד ו של המעבד, תוכל לנצל אותם, או פשוט לחבר לפלופי !!

פורסם

"...ולא הבנתי איך קוראים לדבר הזה שמחברים אליו את הכבלים"

מפצל כוח, הנה :

http://www.pch.co.il/docs/pd-2028113373.htm

אבל אני חושב שתסדר גם ככה.. ;)

פורסם

פשוט אפשר לקחת חיבור סאונד של סידירום למחשב (כזה שמחבר בין הסידירום לכרטיס קול)

ולעשות מזה חיבור 2 פינים למאוורר..

(רעיון מקורי שלי ;D)

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים