עבור לתוכן

לoverclocking - גייל גולדן דראגון נגד גייל אולטרה פלטיניום .

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים איזה מהם הוא אוברקלוקר יותר טוב ?

פורסם

הגייל דראגון הרבה יותר טוב לOC

תקרא ביקורות..

פורסם

מה הRATIO שלהם?

עריכה: ראיתי את הביקרות

אכן מרשים

למרות שאני מפקפק מעט באובייקטיביות של האתר

פורסם

כאילו לא נתת דגם/מהירות אז עניתי לך בכללי שהדראגון יותר טוב

פורסם

הפלטינום מתחילים מ3500

פורסם
  • מחבר

כאילו לא נתת דגם/מהירות אז עניתי לך בכללי שהדראגון יותר טוב

שניהם ב PC3500 512 MB

(חייב שניהם באותו מהירות להשוואה נורמלית)

פורסם

איפה ראית דרגון ב3500?

פורסם

אני בעליו המרוצים של דרגון 3500 .. לדעתי הפלטינום ימשיך להיות הכי טוב אבל הדרגון משלב ביצועי אוברקלוק אחלה+ביצועים רגילים הכי טובים שיש לכן הוא עדיף

עד עכשיו הגעתי ל450 מה"ץ

פורסם
  • מחבר

אני בעליו המרוצים של דרגון 3500 .. לדעתי הפלטינום ימשיך להיות הכי טוב אבל הדרגון משלב ביצועי אוברקלוק אחלה+ביצועים רגילים הכי טובים שיש לכן הוא עדיף

עד עכשיו הגעתי ל450 מה"ץ

אז גם אתה חושב שהוא הכי טוב בOC. רק שאתה אומר שבביצועים רגילים הוא פחות טוב מהגולדן דראגון .

פורסם

אתה יודע מה, הדרקון עדיף מכל בחינה שהיא

הביצועים שלו בלי אוברקלוק שוחטים את הפלטינום ובאוברקלוק הם אותו דבר אפילו הדרקון יותר טוב

(אחרי בדיקה שעשיתי)

היום כבר לא שווה לקנות פלטינום.. לא רק שיש את הדרקון ב50 שקל יותר אלא גם בגלל שיש לך מושקין 3500 עם תזמונים רצחניים חדשים.

פורסם

היום כבר לא שווה לקנות פלטינום.. לא רק שיש את הדרקון ב50 שקל יותר אלא גם בגלל שיש לך מושקין 3500 עם תזמונים רצחניים חדשים.

אני לא בטוח שהמושקין יציגו ביצועים בOC טובים יותר מה GD אלא אם יש איזה באנצ' או משהו שמראה שהמושקין לוקחים?

פורסם
  • מחבר

איך שינית את דעתך ?!

ואתה אומר שבOC המושקין (החדש) עדיף על ה GD ?

פורסם

לא יודע, שניהם ממעולים תבחר מה שבא לך, אני לקחתי את הדרקון כי הביצועים שלו בלי אוברקלוק הם הכי טובים מכל זכרון שקיים היום בשוק ובתוספת לכך אוברקלוק זהה למושקין\פלטינום ואף טוב יותר

מסקנה, עדיף דרקון אבל הוא יקר בכ50-100 שקל מהשניים האחרים, אם יש תקנה אם אין מושקין יהיה בחירה שנייה מצויינת

אבל רק התזמוניםן החדשים!

פורסם
  • מחבר

אתה מודע ל?:

א. שבמושקין הוולטאז' מ2.5 עד 2.75 ובגייל זה עד 3.1 - יתרון לגייל .

ב. שהתזמונים של המושקיןהחדש הם 2-2-2 (יותר טובמ הגייל) - יתרון למושקין .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים