עבור לתוכן

הבדלים בולטים בקמפיינים של המפלגות הגדולות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

שמתי לב לדבר מעניין ואני חייב להוריד את הכובע בפני הקמפיין של הליכוד עד כה

בעוד הקמפיינים של "האבודה" (זה לא שגיאת כתיב) ושל "מאחורה" מתרכזים בפולחן אישיות המנהיג - קמפיין הליכוד מתרכז במסרים כלליים

הנוגעים באחדות ובמאבק הנוכחי

אני מאוד השתעשעתי שראיתי את השלטים הראשונים של האבודה -

נסעתי עם אישתי באוטו וראיתי - לא סימפטי, לא חברמן, לא סחבק - ואז היא אמרה לי "בקיצור גבי, לא משהו" - זה היה מעולה

עכשיו זה כבר השתנה - מראים את ברק SANS פלולה מיישיר מבט ללבן בעיניים של כולנו וסיסמא נבובה כלשהיא תלויה שם "מסתכל לאמת בעיניים"

יאללה בחייכם עזבו אותי בשקט - כאילו שמישהו קונה את זה

אותו דבר גם אצל "מאחורה" (המקור בסטיקר שהדבקתי על האופנוע בקמפיין הקודם - ישראל רוצה קדימה, נמאס לה מאחורה)

מראים את קיפי לבני בפוזה גברית פר אקסלנס אם מלא פאתוס ואומץ לעמוד מול סחטנות\גרביים של טירון\תחתונים מסריחים וכו'

אם המטומטמים חושבים שזה עובד על מישהו - הם "פטאת"! כמעט בא לי להצביע "אבי אטינגר" כי באמת מה זה משנה...

הקמפיין של הליכוד לעומת זאת שקט - ישיר לא צהוב - אני גם מעריך את ההתנהגות של ביביהו כרגע - הוא יקבל על זה לא מעט מנדטים.

אני מפרש נכון את החיוך הזחוח שלו - הוא יודע בדיוק מה הוא עושה - האיש הוא גאון תקשורתי ואת זה אף אחד אינו יכול לקחת ממנו.

גילוי נאות - אני שמאלני (מאניאק) ואני לא מצביע כבר מאז רצח רבין, פשוט אין לי למי ואני לא מאמין שהדמוקרטיה הישראלית עובדת כשורה, היציבות השלטונית פה והשחיתות זה פשוט זוועה... לאט לאט אני רואה יותר אנשים שמגיעים למסקנה שלי... זה עצוב מאוד אבל זה מה יש.

תשתפו דעתכם,

גבריאל

פורסם

אני מאוד מתלהב מביבי כרגע לאחר שראיתי כמה ראיונות שלו בכל מני ערוצי חדשות אמריקאים ובריטיים.

לכמה מהמומלצים:

http://www.youtube.com/watch?v=oN3K1Wsd-I0

לעומת זאת כששומעים את לבני או ברק פותחים את הפה זה פשוט בושה לישראל. :-\

פורסם

שלושת הקמפיינים אכזבו אותי עד עכשיו כי כולם ניסו להדגיש את יכולות המנהיגות של ביבי/ברק/לבני במקום להראות חלקים נבחרים מחברי המפלגה. בימים האחרונים ראיתי קמפיין של "העבודה" שמבליט את ברק יחד עם ארבעה חברי מפלגה ואני חושב שמדובר בשינוי מרענן. בנוסף לכך הסלוגנים מטופשים להחריד וכוללים מילים כמו "הליכוד חזק" או "ברק מנהיג", כאילו הם מדברים לילדים בני 3 שלא מבינים כלום במקום לדבר בגובה העיניים לאנשים מבוגרים (לצערי חלק מהבוחרים קונים את הסלוגנים הללו בשקיקה ומאמינים לכל פליטת פה של המועמד שלהם או ראש מטה הבחירות שלו, וחבל).

פרס הקמפיין העלוב ביותר מגיע לש"ס עם הקמפיין "כן, אנחנו יכולים" שהוא גניבה ברורה מהקמפיין של ברק אובמה "Yes, We Can". הם אפילו לא חשבו על סלוגן כלשהו, פשוט גנבו את הסלוגן של אובמה ובתקשורת שומעים את אלי ישי כל יום מדבר על כך שצריך למחוק את עזה כאילו הוא באיזשהו משחק מחשב שמוחקים ערים שלמות בלחיצת כפתור, עצם זה שהסקרים מנבאים להם 10 מנדטים מראה שחלק מהעם מאמין לסיסמאות נבובות כאילו מדובר בדברי האל עלי אדמות.

פורסם

אני לא מבין איך בכלל אנשים חושבים לכיוון שהלם בכלל, המפלגות האלה, האנשים האלה, איכזבו לא פעם את העם, ואנשים ממשיכים לתמוך בהם בתקווה שהשנה הם השתפרו...

פורסם
  • מחבר

...פרס הקמפיין העלוב ביותר מגיע לש"ס עם הקמפיין "כן, אנחנו יכולים" שהוא גניבה ברורה מהקמפיין של ברק אובמה "Yes, We Can". הם אפילו לא חשבו על סלוגן כלשהו, פשוט גנבו את הסלוגן של אובמה ובתקשורת שומעים את אלי ישי כל יום מדבר על כך שצריך למחוק את עזה כאילו הוא באיזשהו משחק מחשב שמוחקים ערים שלמות בלחיצת כפתור, עצם זה שהסקרים מנבאים להם 10 מנדטים מראה שחלק מהעם מאמין לסיסמאות נבובות כאילו מדובר בדברי האל עלי אדמות...

לא ראיתי את הקמפיין אך אם זה כך אכן זה נשמע עלוב ביותר

אני לא מבין איך בכלל אנשים חושבים לכיוון שהלם בכלל, המפלגות האלה, האנשים האלה, איכזבו לא פעם את העם, ואנשים ממשיכים לתמוך בהם בתקווה שהשנה הם השתפרו...

אני בכלל אוהב נביאים של העת החדשה - וכמו שאמרו האהובים שבהם "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" וגם "ושלטון העם יורד אל הכביש - ואני מתבזה"

זאת הבעיה NUMERO UNO אין באמת למי להצביע - זה מסביר את העלייתה המטאורית של מפלגת הגמלאים - שאנשים סתם שמו פתק ברב המקרים. גם אם מחר תהיה מפלגת "כח לחייזרים" שתורכב מעדת פינגווינים פסיכיים (כאלה כמו במדגסקר) אני מאמין שיקבלו 8 מנדטים.

הציבור כמה לאלטרנטיבה....

שבת שלום - אני הולך לישון (נער הייתי וגם זקנתי...),

גבריאל

פורסם

הממ סלוגן לא רע :smile1:

רציני אני לא שמאלני ולא ימני גם לא מרכז , אבל כן מניאק , בכלל אף פעם אין מה לחשוב על להצביע למפלגות הגדולות , אישית נכון להיום ולמקום הספציפי שאנו עומדים בו אני חושב שליברמן הוא הדרך הנכונה למרות שבגדול אני בכלל לא חושב כמוהו ולא בא מאותו מקום והסיבה שאני חושב שהוא האדם הנכון זה מפני שהוא לעניות דעתי ולטעמי צריך להיות על תקן ה"תבלין " של הליקוק או של קקהדימה כלומר שיאזן את רוח השמאלניות התבוסתנית שנושבת במסדרונות הכנסת , כמו כן אני חושב שיהיו קטעים לא רעים עם הויכוחים והרבים עם הערבים זה יכול להיות קצת אקשן נחמד ככה אולי איזה קללות ואולי סטירה או אולי אגרוף בין אסטרינה טרטמן או אולי ליברמן לבין איזה שוודי - יכול להיות נחמד , ככה שהם ישמרו את המילחמות בכנסת ולא ברחוב .

בקשר לקמפיינים - במילה אחת - עלוב , או כמו שגבירתו של גבי אמרה ( בעדינות ממצא ):"לא משהו" כל קמפיין שמדגיש את השלילי - זה קמפיין בעל סיכויי גדול יותר לא להשיג את המטרה החיובית שלו . ( זה כבר פירסום , אבל אנשים הרבה פעמים יקשרו את המילה לא יחד עם האסוציאציה של המפרסם והרבה פעמים ישכחו את הקישור שהמפרסם רוצה שהם יזכרו , שויין לא חשוב כרגע )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים