עבור לתוכן

סיימתי הרגע את הנסיך הפרסי החדש

Featured Replies

פורסם

וואו איזה משחק...

כן. התאכזבתי שהורידו את הנסיך המקורי. כן, המשחק היה יכול להיות יותר ממה שהוא...

אבל וואו.. איזו חוויה... איזו חוויה מטורפת (מי שסיים את המשחק, יודע על מה אני מדבר - ב-20 הדקות האחרונות).

ללא כל צל של ספק ב Top 5 משחקים ששיחקתי בהם על ה PS3 עד כה (היי, הוא הצליח לגרום לי לא לשחק ב LBP...).

המשחק הכי יפה ויזואלית שעלה על הטלווזיה שלי עד כה.

יש כאן עוד מישהו שסיים/שיחק/מתכנן לשחק במשחק המרהיב הזה?

פורסם

אני כבר באמצע המשחק ומשום מה כל כיוון שאני אמור להגיע אליו פשוט נמחק!

כן אני מתכוון שאני מגיע לאחד הכיוונים אין כלום שם, הכל מחוק ואני לא יודע למה.

זה לא מסתדר לי, אוף.

פורסם

אני משחק בו על הPC, ואני לא יכול להגיד שהוא כזה אי-אי-אי. הוא אחלה, אבל לא מעבר.

פורסם
  • מחבר

חלפינו - משהו שאני יכול לעזור בו?

פורסם

אופס ראיתי שאתה מדבר על ה PS3, אולי שם זה לא מופיע פשוט יש אצלי איזה באג מוזר, כשאני נמצא במקדש ששם אני "קונה" כוחות חדשים לשחקנית ההיא, אז אני מתקדם לכיוון אחת היציאות לשטחים חדשים, אבל אין שם כלום, הכל לבן כזה ובצבע הרקע מסביב ואני פשוט רץ עד שאני נופל ???

איזה הזוי.

גם התקנה מחדש לא עזרה, או משהו בכרטיס מסך (שלדעתי אין סיכוי כל שאר המשחקים עובדים טוב) או שזה דרייברים?

אני לא אשגע אותך על זה..אבל המשחק דיי מהנה בסה"כ, רק חבל שיש פחות אוייבים, ופחות דברים למציאה וחידות וכו' כמו ה POP הראשון...

פורסם
  • מחבר

נשמע כאילו אתה עושה משהו לא נכון :)

יש מצב שאתה מצלם את זה?

פורסם

אהמ..

Lol

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני בהתחלה אמצע וממש נהנה...

פורסם
  • מחבר

נשמע שאתה פשוט רץ לתוך המדבר עד הסוף של המסך... למה לך לעשות כזה דבר שאתה צריך להתמקד בתוך העיר?

פורסם

לא....אני מנסה ללכת לתוך הנתיבים שאליהם אני אמור להגיע...מה שמסומן במפה :-\

פורסם
  • מחבר

אתה הולך לפי האור של אליקה?

פורסם

כן אבל הקטע שיש לך המון מקומות ודרכים ללכת אל אמצע המפה, אבל אני לא יכול כי זה נעלם! אגב כשאני רץ שם אני ממש נכנס לתוך המפה ולתוך הקירות, משהו ממש הזוי שם או איזה דפקה בהתקנה.

השתגעתי כבר...אני מוחק את המשחק ומחזיר תדיסק הזה :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים