עבור לתוכן

MSI Wind לצרכי כתיבה בשיעורים וקצת אינטרנט - מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אוקיי יש לי 2100 שקלים חדשים ומאחר ויש לי קצת בעיות בבצפר חשבתי שאם יהיה לי לפטופ לארגן בו את כל החומר זה יעזור לי להשתפר.

עכשיו התלבטתי בין כמה דברים:

Asus EeePC 4G

Acer Aspire

MSI Wind U100

מהשוואה שערכתי ראיתי שהנתונים של MSI הם הטובים ביותר וגם משתלמים ביותר מבחינת מחיר, מבין שלוש האופציות.

הקטע הוא שהיבואן של MSI בארץ היא אייבורי מחשבים, שעפ"י רוב, "לא מדהימים" (בלי להיות מלוכלך)

עכשיו, מה דעתכם על המחשב בכללי? האם כדאי לרכוש אותו?

האם הוא יוכל לעמוד בקצת אופיס, אינטרנט ומשחקים קלילים כדוגמת Bejeweled Twist וכו'?

האם הוא כבד על הגב? (אני יודע שהוא שוקל קילו מאה, אבל אין לי אינדיקציה איך זה ביחס למחברות...)

והשאלה האחרונה- האם הוא שווה את המסכת עינויים של אייבורי?

פורסם

נראה לי שווה את המסכת עינויים של אייבורי כי לא תהיה להם בעיה להחליף לך רק בגלל שהם היבואן הרשמי.

בגלל זה אם תשים לב כל פעם שתממש אצלם אחריות ולא יהיה את המוצר שהתקלקל במלאי הם ידחפו MSI כי הם היבואן הרשמי בישראל.

אם הוא רק לבית ספר (שזה אומר אופיס ואינטרנט), נראה לי שMSI WIND מציע את התמורה הכי טובה למחיר, הוא הכי זול ועם מסך 10 אינץ', מעבד אטום וכו' וכו'. גם המקלדת שלו נוחה יחסית לפי ביקורות.

אם אתה מחפש לחסוך כמה שיותר גם אם זה על חשבון ביצועים אתה יכול לקחת את הEEE עם הסלרון 900MHZ שאפשר למצוא היום בקצת יותר מ1000 שקל.

פורסם
  • מחבר

יש לחבר שלי את ה-Eee, לא ממש התלהבתי ממנו, קצת קטן מדי, לא נוח להקליד ולהתעסק עם הפאד שלו.

תודה על התגובה המהירה :)

פורסם

בוא אתן לך השוואה ממקור ראשון:

לי יש את ה-EEE1000 של אסוס ולאחותי את ה-WIND - שניהם עם מסך 10"

הסוללה שלי חזקה יותר, המקלדת קצת יותר גדולה, דיסק 160 ג"ב (הייתי מסתדר גם עם 40) והמחשב מרגיש קצת יותר עמיד

ה-WIND יותר קטן קמעה וקל בסביבות 200 גרם הטעינה שלו יותר מהירה, זול ב250 שקלים -כל זאת לא משחק תפקיד לדעתי

אני בחרתי ב-EEE1000 ומאוד מרוצה - אחותי תאכל אותה עם IVORY בסופו של דבר אני מעדיף את השירות של רונלייט (ולא, לפני שאיזה מישהו קופץ אני לא סוכן או מקבל אחוזים)

כל טוב,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים