פורסם 2009 בינואר 816 שנים שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא יודע מה לעשותהמחשב שלי די ישן יחסית ושאני משחק משחקים או שאני קצת מעמיס עליו הוא נכבהשאני שם מאוורר של הקיץ כזה אז אני יכול לשחק חופשי והוא לא נכבהבעיה בקירור?
פורסם 2009 בינואר 816 שנים פותח התרד אתה עם קירור סטוק ?על כל מקרה..תנקה אבק ותרענן משחה..כמו כן איך הסירקולציה במארז שלך ?
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר יש לי מאוור אחד שדוחף את האוויר(נמצא ליד הכפתור כיבוי)יש לי מאוור חמאחורי המחשב שמוציא אוויר חם ויש לי מאוור בצד שגם הוא מוציא אוויר אני חושבניקיתי מאבק החלפתי משחה תרמית עדיין נכבה..אם אתה רוצה אני יכול לצלם את המאווררים שיש לי אם זה עוזר
פורסם 2009 בינואר 816 שנים שנה בבקשה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר.תעלה תמונה מEverest בזמן מנוחה ובזמן מאמץ מלא של OCCT.כמו כן, בדוק את טמפ' כרטיס המסך בזמן מאמץ בעזרת Rivatuner.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר בזמן מנוחה 43מעלות של מעבד , הכרטיס מסך 50בזמן מאמץ 57 מעלות של המעבד ו53 של הכרטיס משחק(שיחקתי PRO)
פורסם 2009 בינואר 916 שנים בטמפ' כאלו המערכת לא צריכה להתכבות..תבדוק את ההגדרות הכיבוי בביוס..מה הטמפ' של הלוח אם ?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים מחבר איזה הגדרות לבדוק בביוס?ולגבי טמפרטורה של הלוח אם איפהאני מוצא את זה בEVEREST
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים ההגדרות של shutdown..ושל הטמפ'..ובSENSOR תבדוק אם יש לך חיישן/טמפ' של הלוח אם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.