עבור לתוכן

מפרט מחשב - 5500 שקל, חוות דעתכם!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה רע בלוח שלקחתי ומה היתרונות בלוח שנתת לי במקום???

פורסם
  • מחבר

INTEL או AMD????????

מה יותר טוב??????

סיבות....

כי האתר די מסובך ....

פורסם
  • מחבר

מה עדיף

W.D??

MAXTOR??

פורסם

ללוח שהצעתי ישנו כרטיס רשת מובנה וללוח שלך ישנו בקר RAID, אלו ההבדלים העקרוניים שבפיצ'רים. הפרש המחיר עומד על כ200ש"ח ולא קיים הפרש בביצועים בין שני הצ'יפסטים הללו של Intel. כן, שני הלוחות הללו מבוססים על צ'יפסטים שונים לגמריי. הIS7-E מבוסס על ה865PE ואילו הIC7 מבוסס על ה875P. כמו בכל מקום, כשמקבלים את אותו הדבר בתאכלס בזול יותר, הדבר תמיד יותר משתלם. ולא, זוהי אינה חולצה שנמצא בשוק שקיים ספק אם היא מקורית או לא. זה לא כך.

בקשר למעבד.. נמאס לי לחזור על זה שוב ושוב בכל ת'רד ובכל מקום, אז ברשותך, אצטט תגובה שלי בת'רד אחר.

"תראה.. הAXP2500+, שהוא המעבד המקביל לP4-2.53B, אשר מבית AMD מציג ביצועים טובים יותר בכל ישום שתנסה בו אותו מאשר ה2.4B. וגם, במקרה ושמת לב, מחירו של 2500+ של AMD הוא 600ש"ח בעוד מחירו של ה2.4B של Intel הוא 1000ש"ח. ה2.53B, הלוא הוא טוב יותר מה2.4B גם הוא פחות טוב מה2500+. המשתווה ל2500+ הוא ה2.4C. הC מראה שהוא מקו המעבדים החדש של Intel אשר עובדים ומאפשרים FSB של 800MHz, כשבכך ניתן להרויח ביצועים הרבה יותר טובים.

אך מה לעשות, ה2.4B עולה 1200ש"ח ומציג ביצועים זהים לאלו של ה2500+ של AMD. כן, זהו Athlon Xp. אני לא מבין את השיקול שלך אשר גרם לך להחליט שלא לבחור בAMD. זה לא שזהו מעבד שעובד בצורה אחרת לגמריי. המעבד אינו בנוי מנוזלים או דבר דומה. זהו מעבד ואין לחשוש ממנו. מתחמם יותר? זה לא נכון. יהיו לך טמפרטורות מצוינות ואין לך מה לדאוג בדבר. 35-45מעלות בראש שקט, בדיוק כמו המעבדים של Intel. ואגב, העובדה שמעבד מתחמם יותר אינה משמעה כי זהו חיסרון. זהו סטנדרט. זהו מאפיין קבוע של הרכיב.

לסיכום, AXP2500+ ותו לא. אין כל טעם באחר אשר יעלה פי שניים יותר ויציג ביצועים זהים ואף אולי פחותים."

עריכה- ישנו כפתור עריכה שתוכל למצוא מעל לכל הודעה שלך. משמעות הכפתור, עריכת ההודעה. כדאי שתפסיק עם הספאם הזה ושתערוך את ההודעות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים