עבור לתוכן

עזרה בחיבור שלושה מסכים

Featured Replies

פורסם

שלןם

יש לי כרטיס מסך ON BOARD שאילו מחובר מסך והוא התצוגה הראשית שלי

חיברתי למחשב כרטיס מסך נוסף 9500GT ןאני מעוניים לחבר לכרטיס מסך זה שני מסכים נוספים האחד DVI והשני VGA

שאני מחבר אותם אני רואה רק בצג שמחובר בDVI תמונה ואילו ב VGA לא רואים כלום (למרות שבהגדרות עשיתי להרחיב את שולחן העבודה לשני התצוגות הללו)

מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר שיראו בשניהם (כי כנראה אני לא עושה משהו טוב )

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אתה יכול להישתמש רק במסך שחיבר על חריץ PCIEX או המובנה.

ב9500 אתה צריך להגדיר dual view בדרייבר שלו.

ואגב זה לא VGA אלא D-SUB.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני יכול להגדיר מסך כפול רק בכרטיס מסך שמחובר דרך ה PCIE וזה מה שעשיתי חיברתי לכרטיס הזה מסך אחד לDVI והשני לDSUB וניסיתי להגידר את זה כמסך כפול אבל רואים רק באחד מהם (מה שמוזר שכאשר אני מחבר ליציאת ה SVIDEO את המסך השני כן רואים תמונה כאילו הוא לא מציח להגדיר ליציאת DVI מסך כפול )

אולי למישהו יש מדריך או הסבר יותר מפורט?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה הצלחתי להגדיר מסכים כמו שרציתי אבל יש לי בעיה אחרת

שאני מצליח להגדיר 3 מסכים אחרי 2 שניות של תמונה בשלושתם קופץ לי מסך כחול ורשום שיש לי בעיה בזכרון הפיזי מה זה אומר??ואיך אני פותר את הבעיה הזו?

תודה(נקווה שהפעם יענו לי)

פורסם

זה יכול להעיד על בעיה בזכרון, אבל זאת הגדרה רחבה מידי, יש לך אופציה לצלם את המסך הכחול? או לזכור את הקוד שגיאה(זה נראה בערך ככה 0x00000000)

?

פורסם

עד כמה שאני יודע ברגע שאתה מכניס כרטיס לחריץ PCI-E או AGP הוא מבטל לך את הכרטיס המובנה,כך שאתה לא אמור לראות בשלושה מסכים,אלא אם ה 9500GT הוא כרטיס PCI רגיל (לא אקספרס).

פורסם

כמה זיכרון מחשב יש לך ???

בעיה בזיכרון הפיזי יכולה לנבוע מזה שהכרטיס המובנה לוקח חלק מהזיכרון מחשב

הנה תרחיש (סליחה אם אני חופר קצת..)

ה 9500 מגיע עם זיכרון עצמאי אז אין לא בעיה לעבוד על שני מסכים ללא תלות

הכרטיס המובנה מגיע כמעבד בלוח אם ולכן הוא לוקח חלק מהזיכרון שיש לך במחשב כלומר אם יש לך זיכרון מחשב נמוך המערכת תתפקד לאט וגם תקרוס.

אחד גיגה זה גבולי כי הכרטיס ייקח לפחות 256 מגה.

512 מגה אין בכלל מה לדבר כי ישאר לך 256 מגה לתיפעול המחשב.

בביוס של הלוח אם אתה יכול להגדיר את כמות הזיכרון שאתה מקציב לכרטיסב המובנה ורצוי עד 128 או 256 כמו בכרטיס רגיל.

אם נדע כמה זיכרון מחשב יש לך נוכל לדעת מה הבעיה ולמצוא פיתרון

בברכה.

פורסם
  • מחבר

אני אצלם את המסך ויעלה אותו כמו כן אני אבדוק כמה זכרון יש לו

תודה לעוזרים

פורסם

יש לך את זה שהמחשב עולה

זה המיספרים שרצים ברקע לכמה שניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים