פורסם 2009 במרץ 1016 שנים מחבר http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/03/side-by-side-changes-from-windows-7-beta-to-build-7048.ars שינויים בממשק מבוילד 7000 ל7048. סוף סוף אפשר להוסיף את Downloads לStart menu
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים לא יאמן כמה השקעה יש במאמר הזה. הם עברו אחד אחד על כל האפשרויות במערכת.ממש יפה.
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים אה! זה מסביר למה כולכם מבולבלים. אתה רואה איפה שכתוב הגודל של החבילה? כתוב 0 MB. אם תלחץ על זה אתה רואה שכתוב לך removes access from desktop and start menu ...זה רק מוחק את הקישורים זה מה שאמרתי לפי מה שאמרו פה, גם בwin7 ההסרה היא קוסמטית..
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים אוקיי זה מענייןומה קורה במצב הזה עם windows update?הוא נותן לעדכן דרך המנוע של פיירפוקס?
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים מויסטה העדכון מתבצע דרך תוכנה שמותקנת על המחשב בלבד...אני מניח שאם הווינדוס יותקן בלי אף דפדפן בכלל אתה עדיין תוכל להוריד את IE האחרון דרך WU
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים העדכון בויסטה דרך לוח הבקרה אבל הוא כנראה משתמש במנוע של הIE לשם ההורדה לא?
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים כן אבל כל תוכנת הורדה אחרת היא לא של מיקרוסופט, מה ההגיון שויסטה תשתמש במנוע הורדה אחר כשכבר יש מנוע של IE במערכת ההפעלה?
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים אמרתי כמו כל הכוונה דומה אבל לא אותו דברלמה? הרבה יותר נוח ליצור פלטפורמת עדכון נפרדת מאשר להשתמש באיזשהו אתר כדי לעדכן מערכת הפעלה
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים כן אבל כל תוכנת הורדה אחרת היא לא של מיקרוסופט, מה ההגיון שויסטה תשתמש במנוע הורדה אחר כשכבר יש מנוע של IE במערכת ההפעלה?לWU יש מנוע משלו וAPI נרחב משלו זה לא מוריד ומריץ MSI יש הרבה מעבר לזה.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים נעלם לי הToolbar של השפה מהTaskbar ואני לא מוצא שום אפשרות להחזיר אותו..ועוד דבר.. הDefualt של השפה היא עברית..(כל פעם שאני בא לכתוב משו זה באנגלית ולא בעברית..איך אני משנה את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.