פורסם 2009 במרץ 516 שנים בפעם הראשונה מאז שהדפדפן נכנס עמוק למערכת (98) אפשר להסיר אותו.לי אישית לא אכפת להשאיר אותו, במה זה כבר מזיק?הבעיה הגדולה היא לא שהוא נמצא למרות שלא משתמשים בו.. וגם לא זה שמיקרוסופט תוקעת את הדפדפן שלה ומחסלת את שאר שוק הדפדפנים..הבעיה היא שבכל המערכות שלה האקספלורר הוא חלק בלתי נפרד מהshell.. וכל פירצת אבטחה שיש בו משפיעה על המערכת כולה.. כמעט כל עידכון שני שיוצא באתר של windows update קשור אליו..
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אני חייב להודות שלא ידעתי שהוא משפיע על רמת האבטחה של המערכת כולה בהנחה ואני לא משתמש בו - טוב לדעת
פורסם 2009 במרץ 616 שנים הבעיה היא שבכל המערכות שלה האקספלורר הוא חלק בלתי נפרד מהshell.. וכל פירצת אבטחה שיש בו משפיעה על המערכת כולה.. כמעט כל עידכון שני שיוצא באתר של windows update קשור אליו..גם בwindows 7 הוא חלק מהshellוזה שאתה יכול להוריד עכשיו "קוסמטית" את הexecutable של אינטרנט אקספלורר בלי שהמערכת תצעק עליך לא אומר שזה שונה מהמצב שהיה בויסטה.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים כל מי שלא אוהב את שיטות השיווק של מייקרוסופט שלדעתי היו גאונים כבר מההתחלה, מוזמן לעבור להשתמש במערכות הפעלה של חברות אחרות.התוצאה (לכל מי שרוצה עדיין להשתמש בדיוק באותם שירותים שהורגל אליהם עד עכשיו) ידועה מראש.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים מחבר אז מה בעצם הגרסא הזו ?7048_x64_Ultimate_EN_DVDזוהי גרסא למפתחים, וסביר להניח שאין לך רישיון להשתמש בה אז זה לא חוקי.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אתם יכולים לדבר על זה, הדליפו מידע על זה בכל הרשת.אתם לא יכולים להתקין את זה או לדבר על איך להשיג את זה.להפך, אני רוצה שתדברו על זה ועל השינויים שיש בזה. תיקוני באגים צפויים בכו'.זה כל הרעיון של סטיקי חלונות בטא.כמובן שיהיה נחמד כתצא הRC ונוכל כולנו לשחק עם זה. (אפריל)
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אני רואה קצת פספסו לי את ההודעה...זה די חשוב לי, פשוט יש לי חבר שמנדנד לי שהוא רוצה להתקין 7 ולא רוצה לפרמט...מה אפשר לעשות כדי לשדרג ויסטה בעברית ל-7?נסיון שדרוג נותן את השגיאה הבאה: in order to updrade you need a windows installation disc that uses the same language as the languge installed on your computerאפשרי להפוך את הווינדוס לאנגלית ואז לשדרג?
פורסם 2009 במרץ 616 שנים מחבר אני רואה קצת פספסו לי את ההודעה...זה די חשוב לי, פשוט יש לי חבר שמנדנד לי שהוא רוצה להתקין 7 ולא רוצה לפרמט...אפשרי להפוך את הווינדוס לאנגלית ואז לשדרג?לא ובמילא עדיף לעשות התקנה נקייה ולא שדרוג.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים גם בwindows 7 הוא חלק מהshellוזה שאתה יכול להוריד עכשיו "קוסמטית" את הexecutable של אינטרנט אקספלורר בלי שהמערכת תצעק עליך לא אומר שזה שונה מהמצב שהיה בויסטה.אז על מה כל הרעש? קוסמטית אפשר להוריד את IE בכל הגירסאות (דרך הוספה\הסרה של רכיבי מערכת)
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אז על מה כל הרעש? קוסמטית אפשר להוריד את IE בכל הגירסאות (דרך הוספה\הסרה של רכיבי מערכת)תרגיש חופשי להעלות צילום מסך של התפריט הזה.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים כל מה שניתן להסיר מ WINDOWS 7 http://www.tomshardware.com/news/windows-7-beta,7208.html תמיד אהבתי את MS ולא סתם. הגדולה שלהם זה לדעת לקום אחרי הנפילה. רואים שביל גייטס מחזיק שמה במושכות עדיין. בדיוק כמו סטיב ג'ובס (עם APPLE), הזמן היחיד בו MS יתכן ותיפול זה כשהוא ימות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.