עבור לתוכן

Windows 7 RC - הRC זמין להורדה מאתר מיקרוסופט - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

זה לדעתי כי חסרים מקודדים לוינדוס הזה...לא התקנתי עליו שום דבר, אבל לא הבנתי מה עושים עם ה CCCP הזה.

עריכה:

אופס, הורדתי בטעות את ה INSURGENT.

טעות שלי...

תודה רבה

:)

• תגובות 3.5k
  • צפיות 372.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא.

אם לא קיים, תסביר לי למה יש לי תפריט רדי בוסט במאפיינים של כונן USB...

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש פה מישהו שבאמת משתמש בזה?

פורסם

אני כרגע עם גרסה 7000 וראיתי שיצאה גרסה 7022 מישהו יודע מה תוקן בגרסה הזאת? האם כדאי לשדרג? האם windows update אוטומטית ישדרג אוטומטית לגרסה זו?

תודה

פורסם

קיים readyboost בחלונות 7, זה מצויין למי שאין הרבה ראם (פחות מ2, אבל גם למי שיש רק 2 וסובל מתקיעות).

דבר ראשון ששמתי לב זה שהורידו את המגבלה של רק 4GB שהייתה בויסטה, כלומר אפשר לעשות יותר מזה בכונן readyboost.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע עם גרסה 7000 וראיתי שיצאה גרסה 7022 מישהו יודע מה תוקן בגרסה הזאת? האם כדאי לשדרג? האם windows update אוטומטית ישדרג אוטומטית לגרסה זו?

תודה

יצא גם 7032, וזה לא לציבור הרחב, זה רק למפתחים.

פשוט משהו הדליף את זה.

פורסם

נקווה רק שזה הולך ומשתפר ;)

פורסם

ניתן לגרום לתצוגה המקדימה של התוכניות בשורת המשימות להיות הרבה יותר מהירה (הזמן שלוקח לחלון הקטן לעלות).

כל מה שצריך לעשות זה לשנות ערך קטנטן ברג'יסטרי:

1. Start>regedit

2. HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse

3. לחפש את הערך MouseHoverTime

4. לשנות מ400 למשהו קטן יותר (אצלי זה 100). הערך כנראה במילישניות.

5. להפעיל מחדש את המחשב.

פורסם
  • מחבר

זהו, אתמול היה היום האחרון להוריד ווינדוס 7 מאתר מיקרוסופט, ההורדה כבר לא זמינה.

פורסם

אצלי לא מצוין ReadyBoost במאפיינים של ה DOK - וגם לא מצאתי שום Service שקשור אליו :x

פורסם

זהו, אתמול היה היום האחרון להוריד ווינדוס 7 מאתר מיקרוסופט, ההורדה כבר לא זמינה.

מה אם יש לי את ההתקנה של הווינדוס וגם סידיקי ששמרתי? אני אוכל להתקין את המערכת והיא תהיה חוקית לגמרי? או שזה לא יתן לי?

פורסם

^

אם יש לך כבר צרוב והכל אז כן ,אין עם זה שום בעייה, אם הורדה אותה ממייקרוסופט כמובן ויש לך CD-KEY שקיבלת מהם

פורסם

תודה לך. בקשר לכרטיס קול,הוינדוס שם לב לבד שיש בעיה ומצא דרייבר מתאים!

בקשר ל CCC , פתרתי את הבעיה (בערך...),ע"י כך שהתקנתי את הדריבר ישירות מדיסק ההתקנה.

בקשר לביטול הדאבל-בוט, השאלה שלי היתה איך מבטלים את ההתקנה ,כלומר ממש חוזרים למצב שלפני .

האם מספיק למחוק את תיקית ה- windows?

אם יש לך כרטיס agp אז הבעיה (לפחות אצלי ) נפתרה. נסה להתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלת עם הכרטיס,בגירסה לויסטה.אמור לעבוד לך יופי.

אם אין לך דיסק ,תיכנס לאתר היצרן (sapphire במקרה שלי) ותחפש גירסהספציפית ל AGP.

קודם כל שיוציאו את הCATALYST 9 לXP\VISTA :P

לצורך העניין, SAPPHIRE נזכרו להוציא סוף סוף דרייברים לCATALYST 9.1. תנסה להתקין ותראה אם יש שיפור.

פורסם

למה לחכות לsapphire ולא להוריד מהאתר של ati?

הרי הם אלה שמפתחים את הדרייבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים