פורסם 2009 בינואר 816 שנים מישהו יודע מה דרישות החומרה שלו? הוא יעבוד גם על מחשבים ישנים יותר (כתחליף ל-XP)?עדיין אין דרישות חומרה סופיות, אבל מפלצת ה-bloat רוסנה תודות למחאה של רוב משתמשי המחשב, ולכן העיקרון המנחה של המערכת היה ביצועים. היא אמורה לרוץ על כל המחשבים ש-XP רץ עליהם.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים ניתן יהיה להוריד מכאן?http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx?pv=36:350
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מישהו יודע מה דרישות החומרה שלו? הוא יעבוד גם על מחשבים ישנים יותר (כתחליף ל-XP)?לי יש מחשב חלש (פנטיום 4, 512Mb ) ואני התקנתי את WIN7 כמע' הפעלה משנית - רציתי לראות במה מדובר.לא היה לי ויסטה לפני אז אני לא יכול להשוות לויסטה, אבל יחסית ל- Win7, XP עולה מהר.אני נתקלתי בבעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך ישן של nVidia - ולא מצאתי פתרון.שאר הדרייברים הותקנו בסדר - גם של כרטיס קול וגם של כרטיס רשת.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים כמו בויסטה זה לא משתנה זה תמיד תומך באותה כמותאחלה מערכת שבעולם משתמש בה בתור מערכת משנית אחלה מערכת אולי בעוד כמה ימים היא תהי גם הראשית
פורסם 2009 בינואר 816 שנים כרגע המכשול העיקרי שעומד ביני לבין החלפת מערכת ההפעלה היא המשחקים השמורים שיש לי בFALLOUT3 ...
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אני חושב שאין הגבלה של זמן.אבל יש לי שאלה, תהיה אפשרות לשדרג את ויסטה ל7?כלומר, בלי לפרמט את ויסטה ולהתקין את 7?או שאני צריך להתקין את זה על כונן אחר?VISTA בC וWINDOWS 7 בD?ושאלה אחרונה, במידה ואני כן אשדרג במקום ויסטה כלומר, תחליף לויסטה, זה ימחק לי את כל התוכנות?
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר סביר להניח שלא.ד"א מי שמעוניין להתקין את הבטא אבל יחליט לחכות קצת מומלץ לפחות להוריד אותה כי תהיה הגבלה של 2.5 מיליון הורדות לווינדוס 7 בטא 1, אז כדי למהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.