פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר אתה מוריד את הווינדוס מאתרים חיצוניים ומתקין ווינדוס מחדש/משדרג דרך הדיסק.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר לא זה לא עדכון ממיקרוסופט וזה כלל לא מכוון לציבור.לא הבנתי את השאלה השניה שלך, תיקנו המון באגים ושיפרו דברים מאז Build 7100.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים שאלה - מהו ה-Build הכי עדכני שפתוח לציבור? זה שאני יכול להוריד ישירות ממיקורוסופט? עושה רושם שאנשים פה אומרים שווה לשדרג, ואני מניח ששווה לעשות עוד DVD אחד עם 7 עדכני.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אני עם 7201 ויש שיפור ניכר לעומת 7100נפתרה לי בעיה עם סימנטק אנטי וירוס שהיה מוציא בלי הפסקה הודעות על תגליות כביכולסייר הקבצים הפסיק עם המראה המבולגן שלוהסתדרה לי הרשת הפנימית בבית ושוב אפשר להגדיר תיקיות משותפות ולהעביר קבצים ברשתמחשב נוסף עם מעבד AMD התייצב והפסיק לעשות ריסטארטים לעיתים מזומנות (לא קרה במחשב אינטל)עוד שיפורים של הצגת וידאו באינטרנטלדעתי גירסת 7201 מתאימה כבר לשיווק
פורסם 2009 ביוני 916 שנים לגבי הכתבה:http://hwzone.co.il/news/1244544406/79365/לפי מה שקראתי אלה שייקנו ויסטה רק בשבועות האחרונים הקרובים להשקת וינדוס 7 ייקבל ויסטה, זאת אומרת שמי שקנה לפני הרבה זמן לא ייקבל וינדוס 7.הייתכן?לא הבנתי את הצעד הזה... מה היא מרוויחה אם מישהו שייקנה בשבועות האחרונים להשקה ייקבל את 7 חינם?אפילו לא מצויין האם זה תלויי בגירסה מסויימת שקונים או כל גירסא ואיזה גירסאת וינדוס 7 נקבל....
פורסם 2009 ביוני 916 שנים הם לא רוצים לעצור את המכירותנניח שאתה רוצה לקנות אוטו חדש ושמעת שעוד חדשיים ירד המס.מה תעשה תחכה חדשיים ובינתיים היבואן יתייבש כי אף אחד לא קונה, אז הוא מוריד מיוזמתו את המחיר.בעסקי תוכנה מקובל שבסמוך ליציאת מוצר חדש, מי שקנה את הישן יראו אותו כאילו קנה את החדש.אחרת אחרי ההכרזה על המוצר החדש אף אחד לא יקנה ותאר לך שפתאום הם יתעכבו בהפצה, זהו הלכה החברה.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים הם לא רוצים לעצור את המכירותנניח שאתה רוצה לקנות אוטו חדש ושמעת שעוד חדשיים ירד המס.מה תעשה תחכה חדשיים ובינתיים היבואן יתייבש כי אף אחד לא קונה, אז הוא מוריד מיוזמתו את המחיר.בעסקי תוכנה מקובל שבסמוך ליציאת מוצר חדש, מי שקנה את הישן יראו אותו כאילו קנה את החדש.אחרת אחרי ההכרזה על המוצר החדש אף אחד לא יקנה ותאר לך שפתאום הם יתעכבו בהפצה, זהו הלכה החברה.האירוני הוא שהם לא מפרטים איזה גירסאת וינדוס 7 ייקבל בחינם כל מי שרכש ויסטה.כנראה בהמשך אני מאמין, אבל אני רוצה לדעת, אחרת אני אתנפל על ההצעה הזאת...
פורסם 2009 ביוני 916 שנים נלקח מהאתר: http://www.nirmaltv.com/2009/06/02/35-excellent-windows-7-wallpapers כמו כן קישורים לחלק מה WALPAPERS שמגיעים עם WIN7 שפרסמתי קודם. Windows 7 Release Candidate Wallpaper: International Windows 7 Release Candidate Wallpaper: Nature Windows 7 Release Candidate Wallpaper: Landscapes Windows 7 Release Candidate Wallpaper: Architecture Windows 7 Release Candidate Wallpaper: Characters Windows 7 Release Candidate Wallpaper: Scenes ========================================================== ולמי שיש VISTA ורוצה לגרום לה להראות ולהרגיש יותר כמו WIN7 מוזמן להציץ פה: http://www.beingmanan.com/wp/2008/11/make-vista-look-behave-like-windows-7
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר שאלה - מהו ה-Build הכי עדכני שפתוח לציבור? זה שאני יכול להוריד ישירות ממיקורוסופט? עושה רושם שאנשים פה אומרים שווה לשדרג, ואני מניח ששווה לעשות עוד DVD אחד עם 7 עדכני.לא שווה להוריד מאתר מיקרוסופט, הם לא יוצאיו Builds חדשים לציבור, יש שם רק את 7100.האחרון שהודלף זה 7201, והיום/מחר ידליפו את 7230, זה כבר מאוד קרוב לRTM שמיקרוסופט אמורים לסיים עד 19 ביוני (כמובן שאת הRTM אתה תצטרך לחכות שהוא ימכר כי זה כבר לא חוקי להוריד אותו).
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים לא שווה להוריד מאתר מיקרוסופט, הם לא יוצאיו Builds חדשים לציבור, יש שם רק את 7100. האחרון שהודלף זה 7201, והיום/מחר ידליפו את 7230, זה כבר מאוד קרוב לRTM שמיקרוסופט אמורים לסיים עד 19 ביוני (כמובן שאת הRTM אתה תצטרך לחכות שהוא ימכר כי זה כבר לא חוקי להוריד אותו). גם את הבילדים זה לא ממש חוקי להוריד. זה לא בילדים שמשוחררים ע"י מייקרוסופט עצמה (כן בטח ) כנ"ל יהיה הRTM והוא בטח יודלף גם.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים עניתי את זה היום למישהו וחשבתי לנכון לפרסם גם כאן מכיוון שבטח עוד חבר'ה מתעניינים.שאלה:בווירטואליזציה W7 נראית מאד כבדה באופן יחסי לXP בווירטואליזציה, רואים מיד את ההבדל בצריכת הזיכרון. יש אומנם שיפור בולט מוויסטה אך לי נראה שיש מקום לשיפור נוסף באספקט זה.מה אפשר לומר על W7 בהקשר של עומס על המעבד, מה הפער פה אל מול XP? תשובה: אני לא רוצה לענות על השאלה שלך כי כל אחד שיענה יחווה את זה מהניסיון שלו על החומרה האישית שלו.בכללי, אסור להשוות עדיין בין XP עם Service Pack 3 בה נדחסו המון שנות התבגרות ותיקונים ושיפורים לבין 7 מהסיבה הפשוטה שה-7 לא רק שלא קיבלה עדיין Service Pack כולשהו אלא היא עודנה בגרסת Relese Candidate ואנחנו כבר שופטים אותה לו הייתה מערכת הפעלה בוגרת סופית ויציבה.האמת שזו הגדולה של 7, שאנחנו בכלל מבצעים את ההשוואה הזו ואין לנו תלונות מיוחדות.ההמלצה שלי אלייך וזה מה שאני עשיתי לקראת ההכנה לבדיקות של 7 זו אחת משתי אפשרויות:1) ליצור מחיצה נפרדת, להתקין 7 ולבדוק אותה כמערכת הפעלה שנייה.2) להתקין אותה על מחשב כמערכת הפעלה ראשית ופשוט להתחיל לעבוד ולנסות אותה בעצמך. עד שאין חוויה אישית, לא תהיה דעה אישית.רק כך, מניסיון אישי תוכל לבדוק ולחוות לבד.===========================מישהו יכול לענות לי בפרטי איך עושים MSDN וכמה זה עולה (זה שנתי או פעם אחת לכל החיים?).
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים אני עם 7201 ויש שיפור ניכר לעומת 7100נפתרה לי בעיה עם סימנטק אנטי וירוס שהיה מוציא בלי הפסקה הודעות על תגליות כביכולסייר הקבצים הפסיק עם המראה המבולגן שלוהסתדרה לי הרשת הפנימית בבית ושוב אפשר להגדיר תיקיות משותפות ולהעביר קבצים ברשתמחשב נוסף עם מעבד AMD התייצב והפסיק לעשות ריסטארטים לעיתים מזומנות (לא קרה במחשב אינטל)עוד שיפורים של הצגת וידאו באינטרנטלדעתי גירסת 7201 מתאימה כבר לשיווקתודה על המידע אני עם שני המחשבים הניידים עם 7100עכשיו אני אחליף ל-7201 ואולי גם במחשב הנייח אני אחליף את הויסטה לזה (אתה ממליץ?)וינדוס 7 מאוד נחמדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.