עבור לתוכן

Windows 7 RC - הRC זמין להורדה מאתר מיקרוסופט - הדיון הרשמי

Featured Replies

• תגובות 3.5k
  • צפיות 370.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מוחק את ה5 שניות הראשונות של השירים.

אה, נו זה לא BUG, זה FEATURE. הם פשוט הכניסו פילטר FADE IN כברירת מחדל ;D

פורסם

חחח ממש FEATURE...

ד"א אם בעת ההתקנה עם בילד 7000 מחברים X360 WIRELESS RECIVER אז אתה תקבל BSOD כאשר תנסה לנתק אותו...

פורסם
  • מחבר

מה גורס לא קרה לי דבר כזה עדיין ???

בגלל שיצא אפדייט (ביום של יציאת הבטא או יום אחרי זה) שמתקן את זה.

פורסם

מישהוא יודע עם windows 7 תעבוד עם 48bit של צבעים במקום 32bit?

פורסם

מתי יצא הווינדוס?

פורסם
  • מחבר

כרגע השמועות אומרות ספטמבר 2009.

פורסם

אני מתכנן על קניית מחשב חדש ומחכה כבר הרבה זמן שהוינדוס החדש 7 הגירסה הרשמית שתצא ותהיה בחנויות, רציתי לדעת מתי היא תהיה לקניה מהחנות וכמה תעלה +- ?!

תודה .

פורסם

:lol:

התוצאה הראשונה בחיפוש הזה היא תיקון הבעיה, שאני מאמין שכבר מובנה בגרסה האחרונה :)

אתה מתכוון לגרסאות הפיראטיות שאסור להתקין באופן חוקי?

פורסם

למה בעצם אותן הגרסאות המדוברות לא חוקיות?

פורסם

כי הן לא משוחררות באופן רישמי על ידי מיקרוסופט ולכן אין למשתמשים של הבטא הפומבית רישיון חוקי להתקין ולהריץ אותן. לא משנה שהקוד עובד או לא.

זה כמו שתגיד שמצאת מפתח לבית של מישהו אז מותר לך להכנס אליו עכשיו.

פורסם
  • מחבר

מצד שני אין שום חוק שאוסר שימוש בהם, אם מיקרוסופט לא רוצה שנשתמש בהם היא צריכה למנוע מהעובדים שלה להדליף את זה, והיחידים שהיא יכולה לבוא אליהם בטענות הם העובדים/שותפים או מי שלא הפיץ את זה. מעבר לזה יש TRIAL של 30 גם אם אני לא הכניס מפתח.

בוא נקח את עלית בתור דוגמא, עלית מפתחת טעם חדש לתפוצ'יפס, בה עובד לקח שקית הביתה ונתן לשכנים לטעום ללא רשות מהחברה, אבל השכנים הרי לא אשמים בכלום, ועלית יכולה לבוא בטענות רק כלפי העובד.

בכל מקרה, אני לא מתכוון להמשיך לריב על זה, אתה האחראי, ואני מכבד את זה, רק נתתי את דעתי.

פורסם

^

דעה מעניינת שאני מסכים איתה ודוגמא מצחיקה ;D

פורסם

יש לך פאק רציני בתאוריה:

אלה שמדליפים הם בטא טסטרים שמייקרוסופט בחרה לבטאות הסגורות. כחלק מההסכם (הNDA בין היתר) הם חותמים לא להפיץ גרסאות לשימוש חיצוני מאשר צוות הבדיקה המאושר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים