פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר למה שלא יימצא?כי צריך להיות הסכם בין החברה למיקרוסופט/שOEM גדול ישתמש בכרטיס.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים האם ניתן להתקין את ווינדוס 7 כמערכת נוספת?כרגע מותקן לי הויסטהוהאם אני יוכל להסיר אותה כשייצא הRC כדי להתקין אותו?
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר האם ניתן להתקין את ווינדוס 7 כמערכת נוספת?כרגע מותקן לי הויסטהוהאם אני יוכל להסיר אותה כשייצא הRC כדי להתקין אותו?כו, ואפילו לשדרג לRC במקום להתקין מחדש.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים כרגע סיימתי להתקין את ווינדוס 7.נראית טוב ונראית מהירה.התקנתי אותה על כונן אחר משהויסטה מותקנת עליו, אך כשאני מפעיל את המחשב אין לי אפשרות בחירה בין ויסטה לווינדוס 7 ישר עולה ה7!איך אני מסדר שיהיה לי תפריט??
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר תוריד easybsd...תוכנה פשוטה לניהול הBOOT ואיתה פשוט תוכל להוסיף את הווינדוס ויסטה לרשימה.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים ה7 מתמזגת יפה עם ויסטה ? רואים ישר תפריט של בחירת באיזו מערכת הפעלה תעלה כעת ?
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים ה7 מתמזגת יפה עם ויסטה ? רואים ישר תפריט של בחירת באיזו מערכת הפעלה תעלה כעת ?בינתיים אין לי שום תפריט גם לא עם העזרה של הBCD אולי אני אצטרך לעשות את האופצייה של recreate missing deleted boot filesאני אעדכן
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר עדכון, הודלף Windows 7 Build 7106 בסינית, זה בדרך לRTM. כשBuild 7100 צפוי להיות הRC הרשמי.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים תוריד easybsd...תוכנה פשוטה לניהול הBOOT ואיתה פשוט תוכל להוסיף את הווינדוס ויסטה לרשימה.לא יודע אחי לא מסתדר אני עם הBCD הזאתי הוספתי ENTRIE לויסטה עשיתי WRITE| MBRאך שום תפריט שום כלום ה7 עולה ישר :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.