פורסם 2009 בינואר 716 שנים קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים..אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב.המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ.לוח אם של GIGABYTE EP45זכרון 4 ג'יגהספק כח 600Wוכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GBדיסק קשיח 500 GBהמחשב הזה ועוד כמה דברים כמו צורב דיוידי ומארז עלה לי בסך הכל 3200 שקליםיש לי עוד כמה מאות שקלים להשקיע בסביבות ה200 -300 שקל עודף.מטרות המחשב:אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק - לא לפרנסתי בתור תחביב.אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ.ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי.בנוסף אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים כדי שאחי יוכל לשחק בו במשחקים החדשים שיצאו גם בשנים הקרובות בלי בעיה.אז יש לי 2 שאלות.האם עליי להסתפק בדואל קור או שכדאי לי להשקיע יותר ולשדרג אותו לquad..האם הכרטיס מסך..שהשגתי אותו במחיר זול של 580 שח (חדש) הוא כרטיס מספיק טוב שיחזיק לי להמון זמן ?שמעתי על כרטיסי מסך של ATI RADEON מסדרת HD..האם הם עדיפים ואם כן איזה דגם הכי משתלם לרכוששיהיה שווה במחיר לג'י פורס...תודה רבה על העזרה..אני זקוקה לה..כל טוב Smiley
פורסם 2009 בינואר 816 שנים שלום,כיום רב האפליקציות לא יודעות לנצל 4 ליבות (ואם כן אז הם לא עושות זאת בצורה יעילה) - DUAL זה בסדר גמור (לי אישית יש 8400 ולא מרגיש שום בעיה - לא אוברקלוק ולא נעליים)לגבי הכרטיס מסך - אם אינך עוסקת בתלת מימד בצורה מאסיבית (משחקים, 3DS מאיה וכו') - גם הכרטיס שלקחת הוא OVERKILLאישית אני מעדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים מאשר במעבד ובכרטיס המסך (אחסון מהיר, יותר זכרון, מארז + ספק שקטים ויציבים)אני גם די לא אוהב את NVIDIA ומעדיף ATI (מנסיוני הרבה יותר יציבים והדרייברים יותר טובים) - וזאת לאורך שניםאני מעדיף לאבד קצת FPS ולקבל ראש שקטלגבי השנים הקרובות - קחי בחשבון שמחשב טוב נותן שירות ל-3 שנים בצורה סבירה - מעבר לזה זה זמן פציעותכל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 816 שנים עדכני תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!להסברים ודוגמאות גשי לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0הכי חשוב לברר האם CUBEACE תומכת בריבוי ליבות - בתנאי שאת משתמשת בה לפרנסה, שם כל טיפת ביצועים חשובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.