עבור לתוכן

חייבת עזרה לגבי מחשב..3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים..

אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב.

המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ.

לוח אם של GIGABYTE EP45

זכרון 4 ג'יגה

ספק כח 600W

וכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GB

דיסק קשיח 500 GB

המחשב הזה ועוד כמה דברים כמו צורב דיוידי ומארז עלה לי בסך הכל 3200 שקלים

יש לי עוד כמה מאות שקלים להשקיע בסביבות ה200 -300 שקל עודף.

מטרות המחשב:

אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק - לא לפרנסתי בתור תחביב.

אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ.

ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי.

בנוסף אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים כדי שאחי יוכל לשחק בו במשחקים החדשים שיצאו גם בשנים הקרובות בלי בעיה.

אז יש לי 2 שאלות.

האם עליי להסתפק בדואל קור או שכדאי לי להשקיע יותר ולשדרג אותו לquad..

האם הכרטיס מסך..שהשגתי אותו במחיר זול של 580 שח (חדש) הוא כרטיס מספיק טוב שיחזיק לי להמון זמן ?

שמעתי על כרטיסי מסך של ATI RADEON מסדרת HD..האם הם עדיפים ואם כן איזה דגם הכי משתלם לרכוש

שיהיה שווה במחיר לג'י פורס...

תודה רבה על העזרה..אני זקוקה לה..

כל טוב Smiley

פורסם

שלום,

כיום רב האפליקציות לא יודעות לנצל 4 ליבות (ואם כן אז הם לא עושות זאת בצורה יעילה) - DUAL זה בסדר גמור (לי אישית יש 8400 ולא מרגיש שום בעיה - לא אוברקלוק ולא נעליים)

לגבי הכרטיס מסך - אם אינך עוסקת בתלת מימד בצורה מאסיבית (משחקים, 3DS מאיה וכו') - גם הכרטיס שלקחת הוא OVERKILL

אישית אני מעדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים מאשר במעבד ובכרטיס המסך (אחסון מהיר, יותר זכרון, מארז + ספק שקטים ויציבים)

אני גם די לא אוהב את NVIDIA ומעדיף ATI (מנסיוני הרבה יותר יציבים והדרייברים יותר טובים) - וזאת לאורך שנים

אני מעדיף לאבד קצת FPS ולקבל ראש שקט

לגבי השנים הקרובות - קחי בחשבון שמחשב טוב נותן שירות ל-3 שנים בצורה סבירה - מעבר לזה זה זמן פציעות

כל טוב,

גבריאל

פורסם

עדכני תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גשי לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

הכי חשוב לברר האם CUBEACE תומכת בריבוי ליבות - בתנאי שאת משתמשת בה לפרנסה, שם כל טיפת ביצועים חשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים