עבור לתוכן

LIAN LI PC-P60B vs TWELVE HUNDRED

Featured Replies

פורסם

המערכת שנכנסת פנימה היא CORE I7 עם HD48701GB הוזמן כבר עם המארז של ליאן לי, התלבטויות של הרגע האחרון גורמות לי לחשוב פעמיים בנוגע למארז האם להחליף לTWELVE HUNDRED האהוד מאוד כאן, ואם לא אף אחד, איזה מארז אחר עד 1500 ש"ח?

הבחירה מלכתחילה הייתה בליאן לי כי לפי מיטב ידיעתי הם ייצרני המארזים הטובים ביותר שמיובאים כיום לארץ(?).

דברים שחשובים לי ביותר זה קירור יעיל מאוד!(המחשב נמצא במעין תעלה שיש אוויר מוגבל לכן הוא חם יותר מאשר בחלל רגיל, רעש לא משחק תפקיד אצלי.

כמובן שאיכות ברמה הגבוהה ביותר חשובה לי כמו כן.

תודה מראש!

אבי.

פורסם

אם חשוב לך תקן ה-FULL TOWER אז קח את ה-COSMOS SPORT של CM. במידה וגודל MEDIUM מספיק לך (כמו ליותר מ-70% מהאנשים) אז לך על ה-PC-P60, הוא ללא ספק מארז ה-MEDIUM הטוב ביותר שקיים כיום. (נכון, יש את הזלמן שעולה 2,200 ש"ח אבל.. מי לעזאזל מחשיב אותו?)

פורסם

P60 מארז מדהים והוא בליגה שונה לחלוטין מרוב המארזים שקיימים בארץ אם לא מכולם. אם יש לך כסף ורצון להוציא כ"כ הרבה על מארז - תתחדש.

פורסם
  • מחבר

הוחלט להשאר עם הליאן לי, הסיבה היא שאני בכ"ז רוצה להשאר עם מארז מידי והבנתי אחרי מחקר פורומים בחול שזה המארז הכי טוב למידי שקיים כרגע בארץ... :)

ויש לי את הכסף, אני מעדיף לשלם פעם אחת קצת יותר מאשר לקנות כל שנה וחצי חדש במחצית המחיר.

אבי.

פורסם

הוחלט להשאר עם הליאן לי, הסיבה היא שאני בכ"ז רוצה להשאר עם מארז מידי והבנתי אחרי מחקר פורומים בחול שזה המארז הכי טוב למידי שקיים כרגע בארץ... :)

ויש לי את הכסף, אני מעדיף לשלם פעם אחת קצת יותר מאשר לקנות כל שנה וחצי חדש במחצית המחיר.

אבי.

http://skypc.co.il/pl_product~GT1000~6~0.htm

למה הכי טוב, ההוא של זלמן שדיברתי עליו כן מיובא לארץ :smile1:

סתם נו, לא רלוונטי. תתחדש על המארז, באמת מדהים. בבקשה תשתף אותנו בדעותיך ברגע שתתחיל להשתמש בו :)

פורסם
  • מחבר

חחח הלוואי והיה לי את הכסף כבר, הגעתי בלי כרטיס מסך ל7.5 והכרטיס מסך עלה עוד 280 דולר, ככה שכבר לא היה תקציב להמשיך הלאה.

ואני ישמח לתת חו"ד וביקורת ברגע שהמארז יגיע (השבוע אני מקווה)

תודה,

אבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים