פורסם 2003 ביולי 722 שנים אמא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד (במקום לקנות לי IS-7 ) המהירות של המחשב לא ממש חשובה ... הוא לא נועד למשחקים ולא מתוכנןOC (כן בטח OC לנייד ... :) חשבתי על המחשב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1156077835.htm מה אתם אומרים? ד"א שלושת הקריטריונים היחידים שלי הם 1.מחיר 2.חברה אמינה 3.מקום שיספק תמיכה טכנית כמו שצריך באזור המרכז\יותר דרומה מהמרכז אה וגם חשוב שיהיה מסך לפחות 14 אינצ' ומודם 56K
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אם יש תקציב בבקשה, הצעה שלי תחפשו מחשבים יד שנייה אם אתם מחפשים מחשבים בזול.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר אם יש תקציב בבקשה, הצעה שלי תחפשו מחשבים יד שנייה אם אתם מחפשים מחשבים בזול.הבעיה שאם קונים יד שנייה אז אין אחריות ... אני מעדיף מחנותבקשר לתקציב - כמה שפחות יותר טוב עדיף משהוא באזור של 4000 ד"א יש אפשרות לנייד של AMD? מוכרים אותם בארץ בכללאה ומה עדיףסלרון נייד או דיורון נייד?
פורסם 2003 ביולי 722 שנים הסלרון עדיף, למעבדים של אינטל יש טכנולוגיה שחוסכת ונותנת זמן עבודה ארוך יותר.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אני לא ראיתי בארץ ניידים של AMD, אבל ייתכן ויש.דווקא יש...ובקשר למחשב הנייד שדובר עליו בהתחלה, אז לדעתי הוא טוב מאוד ומספיק בהחלט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.