עבור לתוכן

ANTEC 1200 VS CM HAF 932

Featured Replies

פורסם

מי מהם מנצח?

האם יש משהו במחיר הזה שהוא יותר טוב? אפשר משהו שאתם מתבססים עליו? הוכחה כלשהי?

תודה

ד"א לHAF923 אין פילטרים למאווררים לא כל כך הבנתי מה זה...

פורסם

בשני המארזים אותה בעיה , אין פילטרים והם מכניסים הרבה אבק (למרות שב ANTEC 900 זו בעיה ידועה , לא מכיר מישהו עם ה HAF932 שהתלונן על כך).

ל HAF 932 מאווררים גדולים של 230 , כאשר אין פילטרים לאבק(רשתות שהאבק נצמד אליהם וניתנות לניקוי) , אין דבר שימנע מן המאוורר להכניס אבק למארז ...

פורסם
  • מחבר

תודה , הANTEC שונה ל1200

פורסם

האנטק 120 מגיע ביחד עם פילטרים ,תקרא קצת ביקורות לגבי שניהם ...בעיקרון שניהם מעולים ,ומחירים דומים פחות או יות ר

פורסם

המחירים של שני המארזים לא דומים , ה ANTEC 1200 יקר לפחות באיזה 200 ש"ח ...

פורסם

אם אני לא טועה היתה השוואה בין שני אלו בין היתר אצל Tom's ויצא שהאנטק 1200 טיפה יותר טוב בכל מיני מובנים, אבל מחירו גבוה יותר ולא במעט, לכן היתי ממליץ על ה-932 שבסה"כ מעולה, קריר וגדול מאוד

פורסם
  • מחבר

אני כנראה הולך על ה1200 , אין לי בעיה לשלם עליו בKSP הוא עולה 840 ש"ח

פורסם

תתחדש.

תוכל גם לראות את הסטיקי של ביקורות משתמשים, שם יאיר הואיל בטובו לעשות אחלה ביקורת על ה-1200

פורסם

אכן ה 1200 מארז מעולה , מחיר טוב ב KPS.

3K :yelclap: תגובות :yelclap:

:jump: :jump: :jump:

JUNKIE

פורסם

במידה ואתה לוקח את ה1200, אתה תצטרך לנקות את הפילטרים כל חודש-חודש וחצי (במידה ואתה מפעיל את המאווררים הקידמיים על עוצמה גבוהה), הם תופסים פשוט ערמות של אבק ורק אחוז מאוד קטן ממנו מצליח לחדור פנימה.

סה"כ במידה ויש לך את התקציב לקחת אותו, אני ממליץ אכן מארז מעולה.

פורסם
  • מחבר

וואו , אין לכם מושג כמה עזרתם ועדדתם אותי , אין לי שום בעיה לנקות את הפילטרים וכן אני כנראה יפעיל את כל המאווררים על המהירות הגבוהה , כמו כן אני מתכנן OC רציני , רציתי לשאול אם הפילטרים מפריעים לסירקולציה של האוויר או גורמים לה להיות נמוכה יותר? (לגרום למאווררים אם הפילטרים להיות פחות אפקטיביים)

ואני מוסיף מאוורר של 120MM שכבר יש אותו ברשותי על הדלת אם החלון , האם אוכל לשלוט במהירות שלו?

ותודה רבה לכולם שוב

פורסם

לגבי עוצמה, את שלושת המאווררים הקדמיים אני מציע להפעיל על RPM גבוה (לא ממש רועשים), את האחרוניים+העליון לשים על נמוך.

הסירקולציה מעולה עם הפילטרים, אני מכניס את היד ומרגיש משבי רוח מאוד חזקים שלושת המאווררים מן הסתם, לגבי מאוורר צדדי אם יש לך קירור TR120 אני בספק שתוכל להכניס לשם מאוורר משום שהוא די מפריע וגם אין ממש צורך שכן כך וכך הסירקולציה מעולה. במידה ותוסיף, אם זה מאוורר רגיל אני לא חושב שתוכל לשלוט בו אולם על כל אחד מששת המאווררים שמגיעים עם המארז אתה כן יכול.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה על הכל שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים