פורסם 2009 בינואר 716 שנים מדהים כמה פשוט וגאוני זה:http://www.rrrrthats5rs.com/games/dont-shoot-the-puppy/
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אחרי הלחיצה על START הכלבלב מת...אה רגע מה כל המשחק זה לא ללחוץ על START???מה הקטע?אגב תנסו את RUN TO THE FINISH, הזוי ביותר...
פורסם 2009 בינואר 716 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פזרתי לו את הצורה כבר זה בודק את סף העצבים שלך ^^
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אחרי הלחיצה על START הכלבלב מת... אה רגע מה כל המשחק זה לא ללחוץ על START??? מה הקטע? אתה צריך יד יותר יציבה הוא לא מת כל עוד אתה לא זז.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים כמובן שאני לא השתמשתי בנשק, אלא בסכין.רוצים לדעת למה אני משתמש בסכין? אקדחים הם מהירים מדי.אי אפשר להנות מכל אותם הרגשות הקטנים...
פורסם 2009 בינואר 716 שנים כמובן שאני לא השתמשתי בנשק' date=' אלא בסכין.רוצים לדעת למה אני משתמש בסכין? אקדחים הם מהירים מדי.אי אפשר להנות מכל אותם הרגשות הקטנים...[/quote']YOU SICK... :'(פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :evil_laughterperple:משחק חמוד לאללה כבר שלב 8...הפטיש ה#$@!^%% הזה :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.