עבור לתוכן

שאלה לבעלי הiPod החדש.

Featured Replies

פורסם

בשבוע הקרוב אני כנראה מזמין את הiPod האגדי (סוף-סוף) ואני מתלבט בין USB 2.0 לבין FireWire. המחיר של הכבל USB 2.0 אצל ידע הוא דיי קרוב למחיר של כרטיס עם 2 יציאות FireWire, אז כסף הוא לא העיניין. מה שמעניין אותי, זה מהירות.

תודה למי שיעזור..

פורסם

FireWire תמיד נחשב לחיבור יותר חזק ויציב.

אני אומר לך עליו.

פורסם

מה שצחי אמר - לגבי מהירות.

אבל מטעמי נוחות - אם תרצה להעביר קבצים בין חברים (שאין להם firewire), לדעתי ה-USB תהיה בחירה טובה.

אך אם מהירות יותר חשובה לך (שזה יהיה הבדל מינימלי של מספר שניות, כמו שתשווה צורבים במהירות 48 לעומת 52) אז לך על ה-FireWire.

פורסם

מה שצחי אמר - לגבי מהירות.

אבל מטעמי נוחות - אם תרצה להעביר קבצים בין חברים (שאין להם firewire), לדעתי ה-USB תהיה בחירה טובה.

אך אם מהירות יותר חשובה לך (שזה יהיה הבדל מינימלי של מספר שניות, כמו שתשווה צורבים במהירות 48 לעומת 52) אז לך על ה-FireWire.

צודק.. לא חשבתי על זה באמת.

נקודה יפה. יכול להיות שזה מה שמשנה את מערך הכוחות לכיון הUSB2

פורסם

לך על FIREWIRE הוא יותר יציב, מהירות כמעט דומה ל USB2.0 והגם יטעין לך את האייפוד כי הוא מעביר חשמל.

פורסם

רצוי לא להטעין את האייפוד בחיבור למחשב, מכיוון שפעולה זו גורמת לכונן הקשיח לפעול, וכמו כל מכשיר מכני בסופו של דבר הוא ישחק..

עדיף שזה יקרה כמה שיותר מאוחר, וטעינה מהקיר אינה מעפילה את הכונן הקשיח.

Firewire vs USB? אספר לך סיפור:

זאת מבחור שטייל עם הפוד בדרום אמריקה, נמחקו לו כל השירים, ואז היה תקוע כי בשום מקום אין 1394.

בסוף קניתי כרטיס 1394 בשוק מחשבים (אחרי שלא מצאתי בשום חנות..), והייתי צריך לחפש מעבדת מחשבים (שלא דיברו בה אנגלית) כדי שאני אוכל לשחזר ולטעון שירים חדשים לנגן.. כמה שרציתי תמיכה ב-USB בזמנו.. :P

לך על USB אם אין לך Firewire. הפורמט הכי נפוץ שאפשר למצוא בכל חור.

ההבדל במהירות גם ככה יהיה זניח.

עדיף ניידות.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על שניהם. גם FireWire וגם USB 2.0. ככה לא יהייה מצב שאני אשאר תקוע עם iPod איפושהו בלי מקום להטעין אליו שירים. :o

פורסם

אין לך מה ללכת על שניהם..

Firewire מגיע טביעית עם הנגן.. אתה רק צריך לקנות כרטיס שישאר אצלך במחשב אם תרצה..

אבל בשביל מה אם יש USB 2.0 שאתה יכול לקחת לכל מקום..

פורסם

מאיפה אתה מזמין את ה iPod , כמה ג'יגה , וכמה כף ? :)

פורסם

Canibal, שאלתך נענת מספר רב של פעמים - בעתיד אנא השתמש באופציית החיפוש בתחילת העמוד.

מי שמזמין מישראל מזמין מידע (קישור למטה).

ה-iPod החדש מגיע בגדלים הבאים:

10GB

15GB

30GB

את המחיר של הדגמים הנ"ל תוכל למצוא באתר של ידע ואפל.

קישורים:

www.yeda.co.il

www.apple.com/ipod

פורסם

Canibal, שאלתך נענת מספר רב של פעמים - בעתיד אנא השתמש באופציית החיפוש בתחילת העמוד.

מי שמזמין מישראל מזמין מידע (קישור למטה).

ה-iPod החדש מגיע בגדלים הבאים:

10GB

15GB

30GB

את המחיר של הדגמים הנ"ל תוכל למצוא באתר של ידע ואפל.

קישורים:

www.yeda.co.il

www.apple.com/ipod

תודה רבה , להבא אשתמש באופציית החיפוש [=

עריכה -

לא בא לי לפתוח על זה דיון חדש , אז נשאל כאן q:

מה ההבדלים ( לא במחיר ) בין iPod ו iHP-100 , ואיפה אני יכול לקנות את ה iHP-100 ? :)

פורסם

תודה רבה , להבא אשתמש באופציית החיפוש [=

::)

אתה אמרת בעצמך,

תענה על השאלות של עצמך..

והתשובה שלך נמצאת ב-1,2 עמודים האחרונים של הקטגוריה "אודיו ומוסיקה".

(חיפוש!)

פורסם
  • מחבר

הודעה חשובה לאלה שמתכננים על ה-iPod!!!

Yeda, ברוב טובם ונדיבותם, החליטו להוריד את המחיר של הiPod 10GB ב (אתם לא תאמינו) 20 שקלים חדשים!!! :o

פורסם

איך שמת לב בכלל? ::) אני לא שם אלא אם אני רואה ספרה למעלה או מטה במאות.... :P

ואיך שהדולר זינק היום - צפו לעליית מחירים קיצונית.. :o :-\

פורסם

אין אפשרות להשיג i pod בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים