עבור לתוכן

בקשה למפרט עד 2500 ש"ח למשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח וככול הנראה תשלום בצ'קים.

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, כבדים.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), לא, יש לי כול מה שצריך [מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר..]

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אמ צורב DVD.

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,

המארז הזה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6204

ושהחנות תיהיה באזור חיפה והקריות, וכמובן שתקבל צ'קים.

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט, וכמובן שלא יהיה חם ברמות מטורפות.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא.

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא.

9. האם חשוב שקט? עד כמה? אמ אני משחק לפעמיים בלילות, אז זה מפריע, אז שיהיה די שקט.

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? אמ לא.

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

בקשר למשחקים, GTA IV, CRYSIS, PES09, COD5, NFS Undercover, PURE [על המחשב הזה רובם רצים באיכות מעולה].

הערות:

יש לי כבר כרטיס מסך חדש שקניתי לא מזמן, אני מתכוון לשים אותו על המפרט הזה אז ככה שלא צריך לכלול כרטיס מסך במפרט, בנוסף יש לי גם זיכרון חדש של 2 GB [לא מזמן רכשתי עם הכרטיס מסך] של Kingston, ככה שאפשר להוסיף עוד 1 GB ככה של ראם.

והקנייה תיהיה לקראת פסח.

תודה מראש,

אסף.

פורסם

ההערות בסוף מאד מבלבלות. אם יש לך כרטיס מסך, תרשום איזה.

אם הקנייה לקראת פסח, תפתח את ההודעה שבוע-שבועיים לפני, דברים משתנים בקצב מהיר.

פורסם
  • מחבר

GT 9500 [נכון, לא הכי חזק אבל הוא מריץ לי אחלה באחלה איכות].

ואוקיי,

אפשר לנעול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים