עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד - קנייה בארהב 13.3' או 14.1 עד 1000$

Featured Replies

פורסם

היי זקוקה להמלצה למחשב נייד לרכישה בארהב, 13.3 או 14.1. הבעיה היחידה היא שמביאים לי אותו משם לכן אני צריכה להזמין מהארץ והחברה היחידה שמאפשרת זאת (עד כמה שאני יודעת) היא DELL לכן חשבתי על הדגמים הבאים : dell inspiron 1420 ו dell inspiron 13. ה XPS 13 יקר מידי.

המחשב הוא לצרכים בסיסיים בלבד.

מה עדיף? DELL inspiron 1420 או DELL inspiron 13? או שאתם מכירים חנויות אחרות שניתן להזמין שם עם כרטיס אשראי בינ"ל?

תודה.

פורסם

אני לא ממליצה באופן מיוחד על אף אחד מן הדגמים הללו (את בכלל בטוחה שדל מאפשרים קניה בכרטיס אשראי בינלאומי?), הם ככל הנראה לא זכאים לאחריות בארץ ויש אופציות שכן זכאיות.

לנובו מאפשרת רכישה עם כרטיסי אשראי בינלאומיים של אמריקן אקספרס ואת יכולה להסתכל על ה-SL300 שלהם.

פורסם
  • מחבר

למה את לא ממליצה על הדגמים של DELL?

ומצאתי כמה מחשבים של טושיבה באמזון - איך הם ?

פורסם

למה את לא ממליצה על הדגמים של DELL?

מכיוון שאין אחריות בארץ על הדגמים הללו (למיטב הבנתי) ובתקציב כזה את יכולה לקנות משהו טוב יותר (ובנוסף כל שלושת הדגמים הללו מיושנים יחסית ופועלים על הפלטפורמה הקודמת, פשרה שאין צורך לעשות בתקציב כזה). אם את מוכנה ללכת על 14.1" אז ה-E6400 של דל הוא מחשב מצויין ובמסגרת התקציב תוכלי להכניס גם אחריות בארץ.

ומצאתי כמה מחשבים של טושיבה באמזון - איך הם ?

כמו כל חברה אחרת - יש להם מחשבים טובים יותר ופחות.

פורסם

ב best buy אפשר.... אני הזמנתי לפני יומיים, מחר מגיע הלפטופ לבית של חבר. מחיר מטורף:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050242&type=product&id=1218012522418

בעיה היחידיה היא האחריות, היא רק לשנה. אבל זה עדיף על כלום.

בNEW EGG, לא מסכימים להזמין עם IP של מדינה מחוץ לארה"ב.

בכל מקרה, ב best buy יש אחלה מחירים, קניתי גם תיק ועכבר. סך הכל 800$ אחרי מיסים ומשלוח, ללפטופ עכבר ותיק.

בארץ היה עולה 1500 שקל יותר לפחות

פורסם
  • מחבר

איך הזמנת משם? הרי רשום שם : Both the shipping and billing address must be an address in the U.S

הצלחת להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי?

פורסם

איך הזמנת משם? הרי רשום שם : Both the shipping and billing address must be an address in the U.S

הצלחת להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי?

כפי שאמרתי, הוזמן לביתו של חבר בארה"ב (כתובת קבועה)

וכן, השתמשתי בכרטיס מאסטרקרד.

פורסם

תסתכלי על ה Dell Studio XPS 1340 החדש

הקונפיגיורציה הבסיסית עולה 1199$ וכוללת:

ntel® Core 2 Duo P8400 (3MB cache/2.26GHz/1066Mhz FSB)

Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit

Edge-to-Edge 13.3" HD WXGA LCD with 2.0 Megapixel Camera

Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write)

4GB1 Dual Channel DDR3 SDRAM at 1067MHz (2 Dimms)

320GB2 7200 RPM SATA Hard Drive

NVIDIA® GeForce® 9400M G

High Definition Audio 2.0

Dell Wireless 1515 802.11n Half Mini-Card

56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery

Obsidian Black with Leather Accent

1Yr In-Home Service,3 Parts + Labor,24x7 Phone Support

החסרון היחיד לדעתי הוא המשקל. הוא שוקל 4.85 pound שזה די הרבה בשביל 13.3

פורסם

החסרון היחיד לדעתי הוא המשקל. הוא שוקל 4.85 pound שזה די הרבה בשביל 13.3

איך אתה יכול לצאת בהכרזה כזו כשהמחשב הזה יצא היום? הרי עדיין אין שום מידע על תכונותיו, לא מביקורות אמינות ולא מנסיון אישי (אלא אם כן אתה עובד בדל ארה"ב וראית את המחשב לפני יציאתו לשוק).

מה שיודעים בינתיים זה שהוא יקר ועל הצד הכבד, סה"כ לא התחלה מזהירה.

פורסם

אני לעולם לא אצהיר משהו ללא בסיס. באתר של ארה"ב אמנם אין מידע על משקלו של ה studio xps 13 אבל באתר האירופאי דווקא כן יש:

Weight: Starting weight of 4.85 lbs. (2.2 kg)1(13.3" display, 6 cell battery). Weights will vary depending on configurations and manufacturing variability.

משקלו ההתחלתי הוא 4.85 pound עם בטריה של 6 תאים

פורסם

אין לי השגות על המשקל . כפי שראית, הסכמתי איתך שהוא כבד.

הנקודה שלי הייתה שלדעתי זה מוקדם לצאת בהצהרות שזהו החסרון היחידי כאשר אנחנו לא יודעים על המחשב כמעט שום דבר והרבה ממה שאנחנו כן יודעים עד כה (שהוא יקר וכבד יחסית) אינו חיובי.

פורסם

בזה את צודקת,כשאני אמרתי התכוונתי חיסרון יחידי התכוונתי חיסרון בתור 13.3

אם קראת את הביקורת על אחיו הגדול את תראי שהוא סובל מבעיות של התחממות,לא יודע מה זה אומר על ה 1340 אבל באמת עדיף לחכות לביקורת.

פורסם
  • מחבר

הייתי קונה אבל קצת יקר לי.... יוצא בערך 1200$ (הוספתי בלותות') ויש עוד מס אז יוצא קצת יקר :( יכול להיות שיהיה איזה קופון טוב לצאת המחשב החדש : )

בכל מקרה יכול להיות שעכשיו ירדו המחירים של ה XPS עם צאת המחשב החדש.

פורסם

במקרה הזה הייתי הולך על ה SL300 של Lenovo ולא על ה XPS הישנים.

פורסם
  • מחבר

במקרה הזה הייתי הולך על ה SL300 של Lenovo ולא על ה XPS הישנים.

בדקתי באתר של לנובו וגם המחיר של המחשבים מגיע ל 1000+ ללא מיסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים