פורסם 2003 ביולי 722 שנים שלום אחים שליאני רוצה לעשות מודינג אני מבין בחומרה אבל עד היום לא יצא לי לעשות מודינג...... היה לי מארז ישן עכשיו קניתי חדש אבל כאשר קניתי אבא שלי (כמו תמיד) לא אוהב להוסיף כסף על שטויות ויש לי את המארז הבסיסי והטוב הזה עכשיו רציתי לישאול האם כאדיי לקנות דלת עם חלון ? ואז לעשות עבודה אישית ? כי גם לא ניראה לי שיש הרבה מקום מבפנים.מי שיכול להציע אני מקבל הכלאז תודה מראש דניאל נורמן
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר ועוד שאלה אין לי מאווררים כי החלפתי מארז(עבודה מעייפת) עכשיו יש לי שני מאווררים ובמארז יש מקום שניים ואולי עוד אחד על הדלתאבל בכל מיקרה ניראה לכם מסודר טוב?כי יכול להיות שאני פשוט אוסיף כבלים מעוגליםבתודה שוב דניאל נורמן
פורסם 2003 ביולי 722 שנים שמע לפי דעתימודינג טוב = מודינג שאתה מכין לבדזה לא בעיה לעשות חלוןתביא טמפ'ונראה אם צריך לשנות משהו במאווררים
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר הטמפרטורה לפי תוכנה (לפי חיישן בלוח אם) SPEEDFANHD 40 c חץ למטה כחולTemp1 26 cחץ למטה כחולTemp2 35 c חץ למטה כחולTemp3 22 c חץ למטה כחולזה מה שנותן
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אפ אץה רוצה, אתה יכול לעגל את הכבלים של הכוננים. תלפף אותם ותעטוף בנייר דבק, זה יעיל ויוריד בכמה מעלות פחות או יותר.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אני בספק אם יש דלת עם חלון גם לדגמים פשוטים של מארזים. עדיף לעשות לבד או לפנות לבעל מקצוע
פורסם 2003 ביולי 722 שנים שמעלפי דעתי Mafteahכל הרעיון מאחורי מודינג ז משהו שאתה מכין לבדלהכין חלון זה לא סיפור כזה גדולתתפוס כמה שעותאתה אם תרצה תקרא לחבר'ה תעשו תחלון וזהוגם יהיה סבבה וגם תרגיש סיפוק כשתראה שיצא יפה... ;D ;D ;D
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר לRT PRO תודה על התגובהורציתי לדעת איך אפשר לעשות את החלון כאילו קצת מידעבתדוה דניאל נורמן
פורסם 2003 ביולי 822 שנים בשביל זה יש מדריכים באתר.. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=MakingAWindow בהצלחה
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר שלוםיש בעיה כי אני לא נגיש לכלי חיתוך האלה ואני לא אוכל לעשות את זה יפה אולי יש קיטים לעשות חלון?בתודה דניאל
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אם אתה לא נגיש לכלים האלו (בכלל??) אז אולי כדאי שבאמת תפנה לבעל מקצוע... למרות שזה מוריד את כל ההנאה.תשאל אולי חברים של ההורים שלך... לאחד מהם חייב להיות איזה ג'קסו (על בטוח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.