פורסם 2009 בינואר 716 שנים ברור ש Sapphire זאת החברת בית אפשר להגיד של ATI ... הכי אמינה שיש והכי איכותית ... אגב יש לי תכרטיס הנ"לSapphire HD4870 1GB יש לו קירור כמו של הגירסת ה TOXIC אם אתה רוצה איכות וודאית Sapphire אם אתה רוצה חצי וודאית Palit
פורסם 2009 בינואר 716 שנים ברור ש Sapphire זאת החברת בית אפשר להגיד של ATI ... הכי אמינה שיש והכי איכותית ... אגב יש לי תכרטיס הנ"לSapphire HD4870 1GB יש לו קירור כמו של הגירסת ה TOXIC אם אתה רוצה איכות וודאית Sapphire אם אתה רוצה חצי וודאית Palitאתה מדבר שטויות. זה כמו להגיד ש-NVIDIA לא אכלו חצץ בחצי השנה האחרונה.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים שליטה מוחלטת? אתה צוחק נכון?נתח השוק הגדול ביותר היה של NVIDIA ונשאר של NVIDIA.לפותח הת'רד: ציין את מפרט המחשב.אני מבקש מעתה ואילך לא לסטות מהנושא.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים שלום אני פתחתי את נושא זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385580.0ולנושא כאן, וזה שמישהו כאן ציטט כנושא שאני פתחתי, היום רכשתי את ה- PALIT HD4870 1GB .לאחר כמה שעות עם הכרטיס אני ממש מרוצה!!!!!!!מצורפות כאן תמונות.במשחקים אני מפעיל אותו על 1920/1200, והכל על High וכולל פילטרים.כולל GTAIV.הכרטיס נקנה בחנות בחיפה, קצת יותר יקר מאותו כרטיס בחנויות אחרות ממרכז הארץ, וגם תקופת האחריות; העדפתי חנות קרובה הביתה!!!!!!![attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.