עבור לתוכן

ונצואלה גירשה את שגריר ישראל והנשיא הוגו צ'אבס כינה את צה"ל "פחדן"

Featured Replies

פורסם

שילך לחפש את החברים שלו, ליצן.

פורסם

אני אומר פשוט שנשיא ארה"ב אולמרט ועוד כמה נשיאים וראשי ממשלות שתומכים צריכים לצאת במסיבת עיתנואים עולמית,

שבה הם מכריזים על מלחמה של העולם בטרור ובחירת צד.

אלה שמצטרפים לברית שלנו או אלה שתומכים בטרור.

פורסם

יש ילד בכיתה שלי שאמא שלו שגרירת ישראל בתאילנד. הוא ביקר אותה והוא סיפר שהיו ימים שפשוט היא לא יכלה להיכנס לשגרירות ונאלצה לעבוד מהבית כי היו הפגנות של 4-5 שעות נגד הפעולה בעזה...

פורסם

עוד נדבך לכמות האבטלה המדינה !

שמעתי (http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1053503.html) . מעניין שיש להם נציג בישראל עם כתב מינוי מפלסטינאים !!!!

טוב - עכשיו זה היה בחדשות וזה רישמי - ישראל מגרשת את נציג ונצואלה מפה...

פורסם

טוב מאוד שהעיפו אותם קיבינימאט.

פורסם

שונצואלה תלך להזדיין

צריך לגרש את כל אותם ממשלות שמוחות נגד המבצע ...

פורסם

אני לא מבין למה ישראל בכוח מנסה להיות נחמדה לאנשים ששונאים אותנו...

כמו גילרמן שהתראיין בשביל אל ג'זירה, למה בדיוק??? גם ככה לא נתנה לו לדבר שם

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה ישראל בכוח מנסה להיות נחמדה לאנשים ששונאים אותנו...

כמו גילרמן שהתראיין בשביל אל ג'זירה, למה בדיוק??? גם ככה לא נתנה לו לדבר שם

:mavet:

כל כך נכון.

ישראל לא עומדת על שלה ומצטיירת בעולם כאחת ללא עמוד שידרה..

פורסם

שאנחנו נחמדים - אף אחד לא שם עלינו,דורכים עלינו יורים אלינו טילים וכשאנחנו מתלוננים אף אחד לא שם זין

אבל שנשבר הזין ואנחנו מפסיקים להיות נחמדים

אנחנו ניהיים אכזריים ופתאום הצבא הכי לא הומני למרות שאין מדינה שהצבא שלה מתקרב לחצי מההומוניות של צה"ל (אולי למעט שוויץ והצרפתים הנקבות שאין להם את הביצים להלחם בלי להעליב) פתאום כולם שונאים אותנו כולם מפגינים נגדנו כולם מחרימים אותנו.

אבל לא ... ארגון טירור ששולח טילים על אזרחים כבר 8 שנים במטרה להרוג ויוצא כל יום שני וחמישי בהצהרות שצריך להרוג כל ישראלי ויהודי בעולם והם מתכננים פיגועי התאבדות על אזרחים נחשב לקדוש.

והצביעות שהכי הרגיזה ארותי - באן קי מון , מזכל האום - המצב בין חמאס לישראל מדאיג אותי ואת האום זמן רב...

וואלה ?

ואיפו ההיתי ?

עשית משהו ?

ואנחנו מתחילים לעצור את השרמוטות האלו אתם נזכרים להגיב ...

לדעתי פשוט צריך לעשות חרם על מדינות מסוימת - טורקיה , צרפת , רוסיה.

פשוט אל תקנו תוצרת שלהם אל תסעו לטייל שם שיזדיינו למרות שאנחנו מדינה קטנה הם מכניסים אחלה כסף מהתיירות בין היתר שלנו

פורסם

חצי מדינה מטיילת בטורקיה כמעט כל קיץ, הם מרוויחים הון מהתייר הישראלי.

תאכלס זה נכון אבל כולנו יודעים שהתייר הישראלי ברוב חוצפתו, הוא עדיין פראייר וימשיך לטוס לשם להנאתו...

אגב Atom,

לא משנה מה..גם אם היו יורים עלינו עוד 20 שנה אתה חושב שזה היה איכפת לאו"מ? לאף אחד לא איכפת ממדינת ישראל כי זה לא ממש מעניין אותם..כולם שונאים אותנו, לא ראית שברגע שהתחילה פעולה בעזה ישירות כל העולם קפץ נגד ישראל בטענה שאנחנו הורגים אזרחים?...אבל בנוגע מה שהולך בשדרות אשקלון וכו' שחיים בפחד לא אומרים שום דבר...

כמו כן שמעתי היום בחדשות שנסראללה אמר או החמאס, שברגע שיציבו שם לוחמים של האו"מ הם יהרגו אותם חחחחחחחח

פורסם

הבעיה שכל המדינות שתומכות בטרור הן מדינות שיש להן הרבה הרבה הרבה נפט..

כל עוד העולם תלוי בנפט שום דבר לא יעזור.

שאנחנו נחמדים - אף אחד לא שם עלינו,דורכים עלינו יורים אלינו טילים וכשאנחנו מתלוננים אף אחד לא שם זין

אבל שנשבר הזין ואנחנו מפסיקים להיות נחמדים

אנחנו ניהיים אכזריים ופתאום הצבא הכי לא הומני למרות שאין מדינה שהצבא שלה מתקרב לחצי מההומוניות של צה"ל (אולי למעט שוויץ והצרפתים הנקבות שאין להם את הביצים להלחם בלי להעליב) פתאום כולם שונאים אותנו כולם מפגינים נגדנו כולם מחרימים אותנו.

אבל לא ... ארגון טירור ששולח טילים על אזרחים כבר 8 שנים במטרה להרוג ויוצא כל יום שני וחמישי בהצהרות שצריך להרוג כל ישראלי ויהודי בעולם והם מתכננים פיגועי התאבדות על אזרחים נחשב לקדוש.

והצביעות שהכי הרגיזה ארותי - באן קי מון , מזכל האום - המצב בין חמאס לישראל מדאיג אותי ואת האום זמן רב...

וואלה ?

ואיפו ההיתי ?

עשית משהו ?

ואנחנו מתחילים לעצור את השרמוטות האלו אתם נזכרים להגיב ...

לדעתי פשוט צריך לעשות חרם על מדינות מסוימת - טורקיה , צרפת , רוסיה.

פשוט אל תקנו תוצרת שלהם אל תסעו לטייל שם שיזדיינו למרות שאנחנו מדינה קטנה הם מכניסים אחלה כסף מהתיירות בין היתר שלנו

פורסם
  • מחבר

ישראלים לא יודעים לעשות חרם. זו הבעיה שלנו.

מדינות העולם יודעות שהן יכולות לחלק לנו סטירות והצרכן הישראלי ימשיך לקנות מהן ולתייר בהן.

אגב נפט גם הממשלה שלנו צבועה.

אם נפט היא הבעיה, זה הזמן (האמת כבר 3 עשורים) למצוא מקורות אנרגיה חלופיים ו/או לשפר את הקיימים.

ואני מדגיש לא לחפש אלא למצוא.

דוגמא, אנרגיה סולארית לימים קיציים. אתם צריכים לראות את המכון לחקר סולארי במכון וייצמן.

המקום שומם כמו השמש. דווקא ממנו הייתי מצפה שיהיה בין הפעילים במכון.

תאי דלק, מים כמקור אנרגיה ועוד.

אגב האם וונצואלה תרמה משהו לישראל מלבד יעד לתיירות?

פורסם

כי ברוב הגדול של הדברים , השוק הישראלי כ"כ קטן,ולא משמעותי, שזה לא ישנה הרבה (אני זוכר שהיה חרם בריטי על מוצרים ישראלים אז היו פה תגובות נגד של "חרם על יגואר" , אשפר לחשוב שמישהו יתרגש שם על זה שיגואר מוכרים 15 מכונויות פחות בשנה :screwy:

לעומת זאת ישראל, שחלק גדול מהכלכלה שלה בנויה על יצוא, זה די בעיה בשבילה חרם צרכני.

פורסם

ישראלים לא יודעים לעשות חרם. זו הבעיה שלנו.

מדינות העולם יודעות שהן יכולות לחלק לנו סטירות והצרכן הישראלי ימשיך לקנות מהן ולתייר בהן.

אגב נפט גם הממשלה שלנו צבועה.

אם נפט היא הבעיה, זה הזמן (האמת כבר 30 עשורים) למצוא מקורות אנרגיה חלופיים ו/או לשפר את הקיימים.

ואני מדגיש לא לחפש אלא למצוא.

דוגמא, אנרגיה סולארית לימים קיציים. אתם צריכים לראות את המכון לחקר סולארי במכון וייצמן.

המקום שומם כמו השמש. דווקא ממנו הייתי מצפה שיהיה בין הפעילים במכון.

תאים דלק, מים כמקור אנרגיה ועוד.

אגב האם וונצואלה תרמה משהו לישראל מלבד יעד לתיירות?

:hizuk:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים