פורסם 2009 בינואר 616 שנים (לא יודעת אם זה בנושא הנכון אם לא תעבירו)היי חבר'ה!כל פעם שאני מנסה לראות סרטונים בYoutube צריך לחכות המון זמן עד שהסרטון עולה, אבל שהוא עולה הוא רץ חלקהוא כאילו עושה בפר לחלק מהסרטון ואז מריץ אותו, אפשר לבטל את זה?יש לי את flash player הכי מעודכןיש לי פס של 4 מגה עד 400 העלאהאין סיבה שהאינטרנט יהיה איטי בדברים האלה.מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה?תודה לעוזרים!!מורן
פורסם 2009 בינואר 616 שנים הסרטונים ביוטיוב אמורים להיטען בלי שום עצירות גם עם 1.5 מגהאבל מה לעשות שהספקיות בארץ לא מספקות שליש מהרוחב פס הזה לחו"ל (הן לא יודו בזה כמובן..)
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר אני לא מדברת על הטעינה במהלך הסרט אלא הטעינה הראשונית, לוקח לסרטון המון זמן לעלות..... זה נורמלי?
פורסם 2009 בינואר 716 שנים תתקיני SPEEDY ITUNES.זה מאיץ באפרינג בהמון אתרי סרטונים.תוכנה חובה. חינם.http://www.speedyitunes.com/פשוט להתקין ולשכוח.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר התקנתי ושום דבר לא השתנה...מישהו מכיר עוד רעיונות...?זה ממש מעצבן, צריך לחכות איזה דקה עד שהווידאו מתחיל לנגן בYOUTUBE....
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר אני חושבת שזה בעוד אתרים, אבל שם זה פחות נורא, בyoutube זה ממש המתנה ארוכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.