עבור לתוכן

קניתי מחשב ב7400 שקל

Featured Replies

פורסם

קניתי היום מחשב עלה 7367 אני יודע שזה יקר יחסית מאוד למה שנתנו לי פה, רציתי ללכת לקנות בKSP אבל בKSP הם לא קונים ישירות מהיצרן, והחנות שקניתי ממנה כן, אז אבא שלי התעקש לקנות בחנות הזאת למרות שזה יצא הרבה יותר יקר מהמתוכנן...

זה יצא בערך 300 שקל יותר מKSP

אה והזיכרון זה 2 של 2GB לא רק אחד... פשוט לא רואים את זה בתמונה, וזה 800 ולא 600 פשוט נמחק קצת בצילום וזה של SAMSUNG זה פשוט חתך את זה...

ועוד משהו חשוב שתענו לי עליו בבקשה, הזיכרון הזה ששמו לי הוא טוב?

ומה שאתם רואים בכרטיס מסך, זה הגרסא של הOC אבל זה לא רשום

והמארז זה המארז בדגם של ה-690 עם החלון בצד, יש 2 סוגים.

הספק הזה יותר טוב מCROSAIR 550W נכון?

ואם אתם מתפלאים שלקחתי עכבר ומקלדת כל כך זולים זה בגלל שלא היה לי מספיק כסף ליותר טוב, שיהיה לי אני אקנה.

ולצערי לא היה להם מארז NZXT TEMPEST

אני לא יודע למה זה חותך את התמונה בפורום אז תכנסו אם יש עוד משהו לא ברור רשמו ואני אגיד לכם מה זה

הנה קישור רגיל לתמונה: http://www.zix.co.il/images/161339750.JPG

פורסם

לטוב או לרע עכשיו זה כבר לא ממש משנה, המפרט קנוי כבר ואין הרבה מה להביע דעות

רק לגבי המארז אני אגיד לך את זה, אין לך מה להצטער שלא לקחת TEMPEST... הTEMPEST הוא מארז סבבה , אבל לבכות שלא לקחת TEMPEST ובמקום לקחת COOLERMASTER 690 שגם הוא מארז ברמה מעולה (ואישית אני הייתי כנראה לוקח את הCoolermaster 690 במקום הTEMPEST)

:)

(יאללה , עד שינעלו)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

והאמת שיש עוד מה לשנות, עד מחר בבוקר אני עוד יכול לשנות...

יש לך עוד משהו להגיד עליו? או לכל אחד אחר? איך הוא באופן כללי? ותענו בבקשה על השאלות

אני לחוץ בגלל שאמרתי כבר, אם אני צריך לשנות משהו זה אפשרי רק עד מחר בבוקר

פורסם

תודה על התגובה,

והאמת שיש עוד מה לשנות, עד מחר בבוקר אני עוד יכול לשנות...

יש לך עוד משהו להגיד עליו? או לכל אחד אחר? איך הוא באופן כללי? ותענו בבקשה על השאלות

אני לחוץ בגלל שאמרתי כבר, אם אני צריך לשנות משהו זה אפשרי רק עד מחר בבוקר

אם אתה יכול לשנות , או קיי...

במקום הצורב של NEC קח צורב של LG משום מה לצורבים של NEC יש מוניטין מאוד מאוד רע :/

ובמקום הT220P קח מסך 24 אינץ' נגיד T240 ובשביל הכסף למסך פשוט רד במעבד (או תשקיע יותר כסף , הרבה יותר מומלץ לקחת כבר מסך 24 במקום הT220P עם רזולוציה לא טבעית)

זה ההערות המרכזיות :)

פורסם
  • מחבר

אם אתה יכול לשנות , או קיי...

במקום הצורב של NEC קח צורב של LG משום מה לצורבים של NEC יש מוניטין מאוד מאוד רע :/

ובמקום הT220P קח מסך 24 אינץ' נגיד T240 ובשביל הכסף למסך פשוט רד במעבד (או תשקיע יותר כסף , הרבה יותר מומלץ לקחת כבר מסך 24 במקום הT220P עם רזולוציה לא טבעית)

זה ההערות המרכזיות :)

אוקיי תודה :)

אבל מה הבעיות בNEC?

אני רוצה צורב שחור שיהיה מתאים למארז, ואני לא צורב כל היום, מדי פעם איזה סרט או משחק לסוני לא משהו רציני... מה כבר יכול לא להיות בסדר בצורב?

פורסם

אוקיי תודה :)

אבל מה הבעיות בNEC?

אני רוצה צורב שחור שיהיה מתאים למארז, ואני לא צורב כל היום, מדי פעם איזה סרט או משחק לסוני לא משהו רציני... מה כבר יכול לא להיות בסדר בצורב?

בעיקר יש להם מוניטין רע בקטע שהם מתקלקלים הרבה יותר :/

פורסם

אחי כבר קניתה את אני לא רוצה לבאס אותך..

מחשב מעולה..

אני לא מבין למה את רוצה ת TEMPEST על ה CM690

במחיר של המחשב הזה ההיתה יכול להכניס I7 בכייףף...=]

פורסם
  • מחבר

תראו שום דבר לא יכול לבאס אותי ^^

כאילו זה לא שקניתי חרא מחשב, המחשב הוא טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים