פורסם 2009 בינואר 616 שנים מה היא האחריות של ה 2408 DELL ?לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע..לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל,הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו.האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש.נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל...לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר
פורסם 2009 בינואר 616 שנים אם אני לא טועה לדגם הזה ולעוד 2 דגמים יש אחריות טובה משל מסכים אחרים, פיקסל ראשון ומעלה ל-3 שנים
פורסם 2009 בינואר 916 שנים כל חנות שאתה קונה בה, תברר מי היבואן שלה, חובה שיהיה אחד מאלה ולא איזה ייבוא אישי או משהו (כי אז אם החנות תיסגר, ביי ביי אחריות ). http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd לגבי פיקסלים שרופים, ביקרתי השבוע בחנות NOTEBOOK CLUB שהבטיחו מסך 2709W בתצוגה וכשבאנו לא היה להם אותו במלאי ואמרו "תזמינו, תראון אותו" . . . (הלכתי עם מישהו שרצה לראות אותו בעיניים כי הוא בא במקור רצה אחד משני המסכים האחרונים מהזמנת ה"2709W במחיר 2408WFP" שלנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374030.0) פתאום הם אומרים יש לנו אחירות ל3 פיקסלים והאחריות שלהם היא במעבדות CPM. ו"אל תדאג זה אחריות טובה במקום טוב". טוב התקשרנו לשם ממש מהחנות, הבטיחו לחזור אלינו, לא חזרו. התקשרנו עוד פעם כשיצאנו משם אמרו שיחזרו אלינו עם מדיניות הפיקסלים ועד היום לא חזרו , כבר שבוע.
פורסם 2009 בינואר 916 שנים אני לא יודע ידידי.תברר טוב לפני שאתה קונה איך אתה מממש את האחריות, לאיזה חנות/מעבדה/כתובת אתה הולך.*מה זה 2409 אגב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.