עבור לתוכן

חיברתי את הסאב של המערכת סטראו למחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לחצתי על ריענון לא עובד מה לעשות?

פורסם

תגרור את הלינק לתוך השורת כתובות.

פורסם
  • מחבר

אצלך הוא עובד?

אצלי ממש לא עובד אני מנסה הכל הלינק לא תקין תן לינק אחר אולילמשל לינק לאתר שמציג את הרמקול אפילו מחו"ל.

פורסם

מצטער כל האיכות והגודל המוזר, פשוט חתכתי את זה מהתמונה המקורית שייכנס למגבלות המקום של האתר.

פורסם
  • מחבר

הדגם בתמונה הוא הזול יותר שלי הוא הדגם שהרמקול דופק לריצפה ומקדימה יש לי רק חור של בס רפליקס .

אם אתה מעונין תן לי מייל שלך בפרטי ואני ישלח לך תמונה שלו .ודרך אגב הוא שוקל 30קילו בדקתי במשקל שבבית.

יש לו מאחורה 2 כפתורים 1.לווליום 2. לתדרים ויש גם מפסק 0 או 180 שאני לא בדיוק מבין למה זה .

אני מנחש שזה מצב 0 ל 360 מעלות ומצב180 זה ל 180 מעלות פיזור צליל.

גם את הכיוון תדר אני לא מרגיש הבדל בין המקסימום שלו למינימום .

פורסם

אהה אוקיי.

פשוט חשבתי רימו אותך כי אני את שלי קניתי ב1000 שקל כולל 5 סטלייטים דגם cube.

פורסם
  • מחבר

לידיעה כללית דגם כמו שלך ללא הסאטליטם עולה בבסט ביי ליד קניון אילון ברמת גן 1990 שקל

ודגם כמו שלי כולל סאטליטים עולה שם 2340 שקל .

איך הסאטליטים שומעים בהם טוב?

ואיך הסאב?

פורסם

הם משמשים אותי רק לקולנוע ביתי, הם הכי טובים ששמעתי עד 2000 שקל.

הסאב אדיר, הdecay שלו די חרא אבל חוץ מזה הוא בכלל לא רע.

פורסם
  • מחבר

הסאב שלי מעולה ממש טוב אני שומע את העומק בכל שיר שיש בcd ואילו כשאני רואה סרט בדיוידי ממש חגיגה מעולה ביותר. ;D

פורסם

לי יש שני סאב וופרים של Sharp שגם בהם שומעים פשוט מעולה!!

כל אחד 12" (וופר) ותחום התדרים הוא מ25Hz עד 150Hz וההספק של כל אחד מהם הוא 250W R.M.S

כמובן שיש גם שני רמקולי סראונד תואמים אשר כוללים שני מידים של 5" וטוויטר אחד 2" ותחום התדרים שלהם הוא: מ300Hz עד 22000Hz וההספק ש כל אחד הוא 150W R.M.S..

כמובן שיש עוד 9 רמקולים אחרים שגם הם מעולים אבל אין לי כוח לפרט על כל אחד מהם.. :-\

פורסם

בעיקרון עם אני מחבר את היחידת הגברה של הסאב ואת הקרוסאובר שלו לרמקולים הגדולים אני יכול ליצור 2 סאבים של 10'

אבל הסאב הזה איכותי ומספיק בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים