פורסם 2009 בינואר 616 שנים אני לא טוב כמה זה קשור לפורום אבל אשמח אם תוכלו לעזור ליאו לפחות להעביר את הנושא לפורום הנכון במידה ואני לא במקום הנכוןאוקי אז הבעיה היא כזולפני חודשיים קניתי מ-KSP מארז antec 1200הוא מצויין חוץ מהקטע שהוא צובר אבק בטירוףמפה לשם לפני כמה לילות שמתי לב שהוא ממש מרעישאחרי שניקיתי אותו וסידרתי את הכבלים במארז גיליתי שהרעש בא מהמאוורר העליון הקדמיכשאני מסובב את החוגה ששולטת במהירות של המאוורר אני מקבל זיופים עצבניים במהירותהפוטנציומטר שם כנראה דפוק והם אומרים שלא מתקנים מאווררים באחריותמישהו מכיר את התקלה?יודע מה ערך הנגד שם שאפשר להחליף אם הוא באמת נשרף ואשם?או שזה סיפור מסובך יותר ונדפקתי עם הדבר הזה עכשיו =\תודה רבהעידו
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר לכל מאוורר יש בקר מהירות אנלוגי משלווכןהשניים שמתחת לעליון פועלים בסדר גמור
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר רעיון טובאנסה ביום ראשון להביא את הכלובים לעבודהנקווה שזה יסתדר טוב ושזה באמת רק נגד שנשרף (מוזר שנגד נשרף בכלל אבל מילא)...תודה על העצה אחי
פורסם 2009 בינואר 816 שנים נגד בוודאי שנשרף!!תוכל ליראות שגופו שחור/חוםאז תדע שהוא נשרףממזה זה נגרם?בעיקר מתח שלא מתאים (גדול מהקיבולת של הנגד)
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר אוקי אחלה תודהנקווה שלא התפוצצו שם קבלים ומי יודע מה הולך שםתחזיקו לי אצבעותתודה לכולם שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.