עבור לתוכן

מחפש מצלמת SLR לחובבן

Featured Replies

פורסם

אם חשוב לך להיות כמו כולם אז תקשיב להם, ואם אתה רוצה להיות יותר יחודי לך על הסוני!

LV זה דבר יעיל ביותר!! מי שלא ניסה לצלם בסוני (לא רק LV אלא גם מסך מתקפל) שלא ידבר שטויות.

דוגמא: לפני כמה זמן עברתי בטיילת נתניה, ראיתי צלם שמצלם מגובה הרצפה כשהוא כולו משתטח על הדשא, תחשבו! בסוני צריך רק להתכופף! זה יתרון מאוד משמעותי ובמיוחד למתחילים.

פורסם

דורי, איך עושים את זה ?:)

ודעתי לפחות בנוגע לוידאו זה שלוידאו יש מצלמת וידאו ;) או את ה-N95 שלי :smile1:

בכל מקרה. כל חברה תגיד לך קאנון וניקון כי הן המותג הכי חזק היום בעולם. זה הגיוני.

אני פנטקיסט, ומבחינת ציוד - יש אותו בארץ. קרט מייבאים אותו. זה שיש מייצב זה חוסך לך מאות ואלפי שקלים.

לגבי איכות.. יש על מה לדבר.

http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk200d/

תתחיל לקרוא.

בהצלחה

פורסם

זה RAW+

LV זה דבר יעיל ביותר!! מי שלא ניסה לצלם בסוני (לא רק LV אלא גם מסך מתקפל) שלא ידבר שטויות.

נראה לך באמת שמישהו פה אף פעם לא ניסה לצלם עם LV/מסך מפרקי?

זה אומנם יעיל, אבל לדעתי זה לא פקטור הכרחי בצילום, יש דברים שחשובים לי יותר.

גם אני לא האמנתי לזה עד שניסיתי בעצמי לצלם רק עם עינית.

פורסם
  • מחבר

התייעצתי עם הצלם של החתונה שלי (מתחתן ב-8 למרץ).

הוא בדק את כל הדגמים האלה בעצמו והתנסה איתן. המליץ לי על הקאנון 450D או ה-40D או הניקון D90. הוא אומר שאמנם לפנטקס יש הרבה מאוד פיצ'רים ונראה מאוד מפתה. והוא חובב פנטקס בעצמו. אבל יש לה AF הרבה יותר איטית מהקאנון וזה הרבה יותר חשוב. את ה-IS שחסר בגוף משלימים עם עדשות שיש להן IS.

בקיצור, התלבטות קשה בין הקאנון לפנטקס עם נטיה לקאנון.

עריכה:

חשבתי על זה עוד קצת והחלטתי ללכת על הקאנון 450D. מה שהכריע את ההתלבטות היה המשקל הקל והגודל הפחות מסיבי שלה אשר בתקווה תאפשר לי לשאת אותה יותר בקלות בטיולים.

שאלה חדשה:

האם כדאי לקחת קיט או לקנות בודי עם עדשה אחרת מהקיט? אם כן, איזו עדשה?

האם יש טעם לחכות לקנות את העדשה בארה"ב באפריל או שהמחירים אותם מחירים וכדאי כבר לקנות בארץ?

האם ה-KISS X2 זהה לדגם ה-450D?

אשמח להמלצות על קיט / עדשה - דגש על עדשה עם זום גבוה שאני בטח ארצה, אבל עדשה עם IS בבקשה.

וגם על חנות שכדאי לקנות בה (רואים עולם, קאמרה-מיה או מקום אחר?)

האם יש טעם לקנות מיבואן מקורי או שאפשר לסמוך על האחריות של החנויות הנ"ל?

האם יש טעם להרחיב אחריות לשלוש שנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים