עבור לתוכן

מחפש תוכנות טובות לסריקת תמונות

Featured Replies

פורסם

יש לי סורק ישן ודפוק ואבא שלי משגע אותי שאני ימצא לו תוכנות לסריקה ואני לא יודע איפה לחפש

פורסם

תחפש באתר של יצרנית הסורק .

פורסם

ממממ...

ל-Paint Shop Pro יש אופציית סריקה מאוד נחמדה.. מה גם שלאחר הסריקה, התמונה מובאת היישר לתוך התוכנה, וכל אפשרויות העריכה המדהימות של התוכנה ישר פתוחות בפניך..

אני אישית משתמש בסריקה שלה.

בנוסף, אם יש לך XP, גם לו יש אשף סריקה חביב ביותר.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה

פורסם

ממממ...

ל-Paint Shop Pro יש אופציית סריקה מאוד נחמדה.. מה גם שלאחר הסריקה, התמונה מובאת היישר לתוך התוכנה, וכל אפשרויות העריכה המדהימות של התוכנה ישר פתוחות בפניך..

אני אישית משתמש בסריקה שלה.

בנוסף, אם יש לך XP, גם לו יש אשף סריקה חביב ביותר.

לא מדויק ;) הPSP מפעיל את תוכנת הסריקה שאתה התקנת (במקרה זה כנראה מהדרייברים של HP) וכאשר אתה לוחץ על הכפתור הוא מפעיל את התוכנה ולאחר שהיא מסיימת לסרוק הסריקה נכנסת ישר לעריכה בתוכנה.

אני משתמש בתוכנה שבאה עם הXP, כולן אותו דבר

פורסם

ULEAD PHOTO EXPRESS 3.0 SE ...

זה מה שיש לי (יש לי עד אבל גם את זאת) זאת תוכנה פשוט מעולה וקלה לשימוש שאפשר בה לסרוק אז להוסיף אפקטים לתמונה ואפילו לשפר את האיכות ע"י כל מני כלים. בקיצור תוכנה מעולה...

פורסם

כאן בתוך כל כפתור יש לך הרבה אפשריות לעריכת התמונה

פורסם

לא מדויק ;) הPSP מפעיל את תוכנת הסריקה שאתה התקנת (במקרה זה כנראה מהדרייברים של HP) וכאשר אתה לוחץ על הכפתור הוא מפעיל את התוכנה ולאחר שהיא מסיימת לסרוק הסריקה נכנסת ישר לעריכה בתוכנה.

אני משתמש בתוכנה שבאה עם הXP, כולן אותו דבר

לא מדוייק.

ה-PSP משתמש בתוכנת סריקה של הסורק, אך רק אם קיימת אחת כזאת.

אצלי, לא מותקנת התוכנת סריקה שבאה עם הסורק, וכן יש אשף סריקה ב-PSP בכל זאת. אם לא מותקנת תוכנת סריקה, הוא ישתמש באשף סריקה משלו. הוא לא חייב תוכנת סריקה מותקנת.

נ.ב.- אצלי, גם אחרי שאני מתקין את התוכנת סריקה שבאה עם הסורק, ה-PSP ממשיך להשתמש בתוכנה של עצמו, ולא בתוכנה של הסורק..

אז ככה שנחמד שיש תוכנת סריקה שבאה עם הסורק (ובד"כ היא תתמוך יותר באופציות של הסורק) אבל PSP יכול לסרוק לבד בעצמו בלי עזרה של אף אחד אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים