עבור לתוכן

עזרה עם ראוטר!

Featured Replies

פורסם

אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש.

התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+.

מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים.

חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה.

יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר.

תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפתור ה"שלח" בחלון חדש... אני לאט לאט מאבד את השפיות שלי, עוד מעט אני זורק את הראוטר לבוידעם ומחזיר את המודם USB המצ'וקמק שהיה לי.

תודה מראש על העזרה

פורסם

לא נראה לי שזה קשור לראוטר

זה יותר נראה כמו בעיה של חלזונות

פורסם

דבר ראשון, בטל כל פיירוול שעובד, רק לצורך הבדיקה. סגור לגמרי.

תבדוק את ביצועי האינטרנט כאשר הפיירוול מכובה, ואם הם משתפרים, תדע שהוא הבעייה.

וכשאני אומר כל פיירול שהוא, אני מתכוון לפיירוול מובנה של XP ו/או לפיירוול תוכנת צד שלישי (NIS/Sygate/ZoneAlarm) ו/או לפיירוול של הראוטר.

דבר שני, בכל ראוטר ישנה אפשרות ל-DMZ, אזור שאליו יופנו כל הפורטים הנכנסים. בדוק בהוראות של הראוטר שלך כיצד להגדיר אזור כזה, ותגדיר אותו על כתובת של אחד המחשבים שלך בבית (כתובת IP פנימית). אחרי שאתה עושה את זה, בדוק על המחשב הספציפי הזה, שאליו מופנים כל הפורטים, אם הביצועים משתפרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים