עבור לתוכן

מחפש מכשיר MP3 להקלטת הרצאות

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מכשירי MP3 ע"מ להקליט הרצאות ושיעורים באיכות סבירה +. עד היום השתמשתי בIRIVER T30/T60. אני מעוניין באיכות

הקלטה טובה, עמיד (מכשיר חזק ללא מסך גדול ועדין) ללא MP4. אשמח להמלצות.

פורסם

ממליץ על COWON I7, סוללה חזקה, איכות הקלטה מעולה (לפחות בD2 זה עובד מעולה) רגיש יחסית אבל זה מועיל. בנוסף יש אופציה לLINE IN בשביל חיבור מיקרופון יעודי

פורסם

אני ממליץ על משהו שיודע להקליט גם וידאו, מספיק פעמים הלוח חיוני כדי להבין כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

בוודאות אין צורך בוידאו, עוד המלצות?

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

מה לגבי מכשירים יעודיים להקלטות כגון טייפ מנהלים, שלמעשה מקליט ב MP3 ?

למשל, Sony ICDPX720 מכשיר מצוין שאחד היתרונות הגדולים שלו זה בכך שהוא מסוגל (דרך ממשק התוכנה שלו) להדביק שם לקובץ הכולל את התאריך המדויק בו בוצעה ההקלטה, עד כדי שניות. כמו כן, יש לו בטריות מתחלפות מה שמאפשר למעשה להקליט כמעט ללא מגבלה. מניסיון אישי, הבטריות מספיקות לעשרות שעות של ניגון והקלטות ברצף.

כמו כן, כמובן ניתן לשמוע איתו קבצי MP3 שלא הוקלטו בו, ע"י המרה דרך התוכנה שבאה איתו, וליתר דיוק, למשוך את הקבצים מהארד למכשיר. כמו כן ישנן כמה תיקיות במכשיר המאפשרות מעבר בין תוכן מוקלט לתוכן שאתה רוצה לשמוע, ללמוד וכו'.

פורסם
  • מחבר

למה להקפיץ דיון בן 14 חודשים? אגב, בסוף לקחתי DVR של פיליפס.

פורסם

ag43

אני גם מחפש מכשיר דומה, אותן דרישות, נגן עמיד וחזק כדי להקליט מרצה שמכתיב במהירות לא נורמלית ;D

אתה מרוצה מהDVR של פיליפס?

יש נגן אחר שאתה יכול להמליץ לי עליו? :)

פורסם

יש לי sansa clip, מכשיר מעולה לכושר - קטן ולא שוקל כלום. בנוסף יש לו מיקרופון ויכולת הקלטה שהשתמשתי בה מספר פעמים

מה שכן הוא מקליט קבצים לא דחוסים בפורמט WAV

יצא דגם חדש שנקרא sansa clip plus שהוא די דומה בתכונות אבל עם יתקון גדול שאפשר להכניס לתוכו כרטיסי זיכרון

פורסם

אני חושב על iRiver E30 8GB.

חשובה לי מאוד איכות ההקלטה של המכשיר, שמעתי שהוא נגן טוב עם סוללה חזקה, אבל מה איכות ההקלטה שלו?

פורסם

למה להקפיץ דיון בן 14 חודשים? אגב, בסוף לקחתי DVR של פיליפס.

פה נגמר העניין.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים