עבור לתוכן

צריך מפרט עד 4800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אתה תשתמש בכניסת ה-Firewire שעל הלוח? אם לא, אין טעם בNF7-SL ואציע שתעבור מיד בחזרה לNF7. שני מודולים של זיכרון לא יהוו שום טעם טוב מאז ושקיימת תוספת ביצועים זעירה ביותר שכלל לא מורגשת בעת ניצול הDCD, כשמלבד כך גם לא ינוצל מעבד לPC2700 מאז ושהמעבד עובד במאקסימום FSB של 333MHz. המארז- זהו מארז Super Midi Tower. אתה חושב שאתה תנצל את תוספת הגובה שלו מאז ה-Midi-Tower? לא נראה לי שיש לך צורך בזה. בחזרה ל6A19.

המעבד.. אמנם הפרש הביצועים שבינו לבין ה2500+ לא כ"כ קטן, אבל מה לעשות שהוא לא מורגש. אין טעם לשלם פי שניים בשביל מעבד שכזה. אתה תמיד מוצא דרכים מטופשות לגרוע ביעילותה של המערכת ורק בכדי לעלות את המחיר. למה אתה מעתלם מההצעות שלי? הצעתי בכובד ראש ואני מאמין ש90% ממשתמשי כל הפורומים יסכימו איתי שיהיה יותר משתלם אם תרכוש חומרה חיצונית אחרת או רכיבים אחרים לגמריי. אין טעם לבזבז את הכסף על רכיבים מעט טובים יותר שדורשים הון.

• תגובות 31
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה תשתמש בכניסת ה-Firewire שעל הלוח? אם לא, אין טעם בNF7-SL ואציע שתעבור מיד בחזרה לNF7. שני מודולים של זיכרון לא יהוו שום טעם טוב מאז ושקיימת תוספת ביצועים זעירה ביותר שכלל לא מורגשת בעת ניצול הDCD, כשמלבד כך גם לא ינוצל מעבד לPC2700 מאז ושהמעבד עובד במאקסימום FSB של 333MHz. המארז- זהו מארז Super Midi Tower. אתה חושב שאתה תנצל את תוספת הגובה שלו מאז ה-Midi-Tower? לא נראה לי שיש לך צורך בזה. בחזרה ל6A19.

המעבד.. אמנם הפרש הביצועים שבינו לבין ה2500+ לא כ"כ קטן, אבל מה לעשות שהוא לא מורגש. אין טעם לשלם פי שניים בשביל מעבד שכזה. אתה תמיד מוצא דרכים מטופשות לגרוע ביעילותה של המערכת ורק בכדי לעלות את המחיר. למה אתה מעתלם מההצעות שלי? הצעתי בכובד ראש ואני מאמין ש90% ממשתמשי כל הפורומים יסכימו איתי שיהיה יותר משתלם אם תרכוש חומרה חיצונית אחרת או רכיבים אחרים לגמריי. אין טעם לבזבז את הכסף על רכיבים מעט טובים יותר שדורשים הון.

אתה בבקשה יכול להרכיב מפרט בסכום כזה שלא יהיה בזבזני וינצל את רובו של התקציב???? בבקשה!?!?

אני פשוט לא מבין למה אני צריך להשקיע במחשב שלי 1000 פחות אצלך זה היה 3500~ אם אני לא טועה...

ותגיד לא אדיץ את הלוח ההוא של GIGABYTE שעובד גם עם 400 מגהרץ ?

פורסם
  • מחבר

איך זה?

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1098.89 ] 1

Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 622.21 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2

Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1

Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt [ ¤ 276.63 ] 1

Subtotal : ¤ 4611.95

פורסם

המחיר של המערכת שלי הגיע ל4000ש"ח (הוספתי בשלב מאוחר יותר את הזיכרון). אני לא מבין לשם מה אתה כ"כ רוצה לבזבז 800ש"ח.

אתה לא צריך צורב? די.וי.די? עכבר? מקלדת? רמקולים? מדפסת? סורק? כונן קשיח? UPS?

פורסם

ובכן אם אין צורך בכל החלקים שנייק ציין לך על המפרט האחרון שבנית.

אני לא מבין מה הלחץ לבזבז את כל כספך.

פורסם
  • מחבר

המחיר של המערכת שלי הגיע ל4000ש"ח (הוספתי בשלב מאוחר יותר את הזיכרון). אני לא מבין לשם מה אתה כ"כ רוצה לבזבז 800ש"ח.

אתה לא צריך צורב? די.וי.די? עכבר? מקלדת? רמקולים? מדפסת? סורק? כונן קשיח? UPS?

אבל אני שמתי במפרט שלי עכבר ומקלדת....

די.וי.די זה לא בוער רממקוליים יש לי 4.1 לא הכי טוב אבל קניתי אותו לא מזמן אז.

סורק אני לא יודע למה צריך אותו אף פעם לא הזדקקתי יש לי חבר והוא קנה את סורק והוא שוכב שם מעובק.

מדפסת יש לי.

כונן כשיח יש לי 40GB וזה מספיק לי.

וUPS אני לאט ממש יודע אם צריך סה"כ רב האנשים חיים בלי זה ולא קורא כלום .

אני פשוט מבקש ממך או ממישהו אחר שיבנה לי מפרט שינצל את התקציב אולי לא עד השקל האחרון אבל את רובו 4600 מה אני יודע ...

הלחץ הוא שאני לא הולך לקנות מחשב עוד חצי שאנה ולא עוד שנה ולא עוד שנה וחצי אז אני רוצה שזה יריץ את המשחקים טוב כמה שיותר זמן.

ההורים שלי נתנו לי בשביל זה 4800~ שקל אז אני רוצה לרנות בכסף הזה את המערכת שתחזיק הכי הרבה זמן ::)

פורסם

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1098.89 ] 1

Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 622.21 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2

Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1

Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt [ ¤ 276.63 ] 1

Subtotal : ¤ 4611.95

מפרט מצויין, תחליף את המארז לCOMPUCASE CI-6A19, וזה.

עריכה:,

אני ממליץ לחכות שנייק יתחבר שוב ושהוא ייתן את המילה האחרונה.

פורסם

בעיקרון, המפרט הזה טוב מאוד, אבל המפרט שנתתי קודם יציג את אותם ביצועים בי-די-יוק, אז לשם מה לשלם יותר על המערכת שכזו?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון, המפרט הזה טוב מאוד, אבל המפרט שנתתי קודם יציג את אותם ביצועים בי-די-יוק, אז לשם מה לשלם יותר על המערכת שכזו?

לא נראה לי ש 2500+ יציג ביצועים כמו 2.4C אם אתה יכול תביא בבקשה איזשהו בנצ'מרק שבו יהיה את שניהם

פורסם

אם אתה כל כך מתעקש לבזבז כסף אז קנה לך עכבר ומקלדת אל חוטיים או אפילו את הMX500\700. הארדסיק אולי יספיק אבל כמה שיותר יותר טובה. אם עדיין אתה לא צריך אף אחד מהפתרונות האחרים פשוט שמור את הכסף לשדרוג עתידי, חבל לקנות דברים יקרים יותר שלא יתנו כלום

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי אחד יותר מובן כי הטבלאות האילו הן נראות קמת יותר מדי מסובחות יש איזה משהו יותר ברור שפשוט מציג את זה ככמה תורים ורשום ליד כל אחד מהירות ותוצאה נו.. אתה יודע כמו באלה של טום.

אני משום מה לא מצאתי שם ואוצרים שהוא לוקח שוחד חוץ מזה.

פורסם

מצטער אם אתה לא מבין, אבל זוהי ההשוואה היחידה שמצאתי. אני יכול לחפש עוד, אבל לא נראה לי שזה כ"כ רלוונטי. תגיד לי מה לא מובן ואני אנסה להסביר.

פורסם
  • מחבר

מצטער אם אתה לא מבין, אבל זוהי ההשוואה היחידה שמצאתי. אני יכול לחפש עוד, אבל לא נראה לי שזה כ"כ רלוונטי. תגיד לי מה לא מובן ואני אנסה להסביר.

אהה הטבלאות לא מובנות כ"כ אתה יכול להעתיק אותן לכאן ולתת הסבר לפחות על אחת או שתיים חשובות ::)

פורסם

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=250&articID=78

זהו עיקרון ההשוואה. אלו גראפים אשר משוים בין 2.4C עם שני צ'יפסטים (865PE ו-875P) ושני מהירויות של FSB, עם ה2500+ שיושב במהירות אחת ועם צ'יפסט אחד. 133MHz @nForce2. כפי שתראה, המאקסימום שניתן להוציא מה2.4C הוא תמיד הגרף הראשון מימין. ה2500+ הוא הראשון משמאל. תסתכל על הניקוד שמעל לכל גרף ותראה את הבדלי הביצועים. הם כ"כ זהים. עכשיו, תסתכל על הפרשי המחירים. ה2.4C עולה כמעט ובדיוק פי-שניים יותר מה2500+.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים