פורסם 2009 בינואר 516 שנים מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון?לא מצאתי באף מקום..
פורסם 2009 בינואר 516 שנים אם הבנתי למה אתה מתכוון אז אתה רוצה סוג של אמולטור נכון?עד כמה שאני זוכר יש באתר של נוקיה תוכנה כזאתאני לא זוכר את שמה אבל היא שוקלת משהו כמו 500 מגה ובאה עם הפונקציה שאתה רוצהאגב....לא תוכל להפעיל עליה תוכנות של אן95 אלא רק משחקים כדי לבדוק אותם לפני שאתה מתקין
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר תודה על התשובה לא מצאתי את זה באתר שלהם אתה יכול להראות לי אולי? אגב יש תוכנה שתתין לי גם להפעיל תוכנות שם?
פורסם 2009 בינואר 616 שנים יש SDK של המערכת בפורום המפתחים של נוקיה. זה יתן לך להריץ את הS60 על x86, זה נועד למפתחים יש גרסא לc++ ויש לjava.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מה שזה מעליי אמר זה מה שהתכוונתיואתה לא תוכל להתקין תוכנות נראה לי...רק משחקים
פורסם 2009 בינואר 616 שנים אפשר להתקין תוכנות, מה שכן יכול להיות שחלק מהתוכנות לא יעבדו בכלל בגלל אי זמינות של חומרה מסוימת.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר הכוונה לזה?http://www.forum.nokia.com/Resources_and_Information/Tools/ואם כן לאיזו מהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.