עבור לתוכן

המפרט שלי ב5+מסך

Featured Replies

פורסם

שווה לא שווה לשפץ משהו בקיצור תגובות:

אה המארז זה TEMPEST שלNZXT

z-390992655.GIF

פורסם

תענה בבקשה על 11 השאלות הנשאלות בלינק הבא ותוסיף שימושים בכותרת ואז נוכל להביע את דעתינו בהתאם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

כעיקרון, במידה ואתה לא תעשה OC, והמחשב הוא למשחקים הייתי מוסיף קירור טוב יותר מהסטוק למעבד (לא חייב כמובן) כגון AC FREEZER 7 PRO, וכרטיס מסך הייתי "מוריד" ל HD4850 וספק ל 450VX. ישנם עוד מסכים טובים כגון סמסונג 2253/2243 ואסוס MW221C/U.

פורסם

תענה בבקשה על 11 השאלות הנשאלות בלינק הבא ותוסיף שימושים בכותרת ואז נוכל להביע את דעתינו בהתאם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

כעיקרון, במידה ואתה לא תעשה OC, והמחשב הוא למשחקים הייתי מוסיף קירור טוב יותר מהסטוק למעבד (לא חייב כמובן) כגון AC FREEZER 7 PRO, וכרטיס מסך הייתי "מוריד" ל HD4850 וספק ל 450VX. ישנם עוד מסכים טובים כגון סמסונג 2253/2243 ואסוס MW221C/U.

למה לרדת לHD4850? אני ממש ממש לא מרוצה עם HD4870 ב22'(2253BW)

פורסם

^^

או שאתה סתם מוזר, או שיש לך דרישות סופר גבוהות, או שיש לך פשוט בעייה ספציפית אצלך.

4850 אמור לספק ביצועים גבוהים בכל משחק היום (חוץ מGTA הדפוק) על מסך 22", וכמובן שגם 4870.

פורסם

^^

או שאתה סתם מוזר, או שיש לך דרישות סופר גבוהות, או שיש לך פשוט בעייה ספציפית אצלך.

4850 אמור לספק ביצועים גבוהים בכל משחק היום (חוץ מGTA הדפוק) על מסך 22", וכמובן שגם 4870.

לא עם AA וAF בלי אלה אני אוכל כול משחק בלי בעיות. ברגע שנוגעים בהם זה נהיה בלתי נסבל.

פורסם

ברוב המשחקים העכשווים לא ממש צריך פילטרים, במיוחד אם אתה מריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות.

פורסם

ברוב המשחקים העכשווים לא ממש צריך פילטרים, במיוחד אם אתה מריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות.

אז למה הם נמצאים שם?

פורסם

לא עם AA וAF בלי אלה אני אוכל כול משחק בלי בעיות. ברגע שנוגעים בהם זה נהיה בלתי נסבל.

בשביל מה לעזאזל צריך AA ברזולוציות של היום??????????????????????

פורסם

בשביל מה לעזאזל צריך AA ברזולוציות של היום??????????????????????

מזה השטיות האלה למה הוא נמצא שם? כנראה בשביל תמונה יותר יפה וחלקה

פורסם

מזה השטיות האלה למה הוא נמצא שם? כנראה בשביל תמונה יותר יפה וחלקה

ב1200p \ הרבה מאוד DPI אני בספק שהגיימר הממוצע ירגיש הבדל , צריך ראייה 7\7 ותסמונת כפייתיות אובססיבית.

יותר טוב אם תשקיע בסאונד או בארגונומיה.

מקסימום מקסימום אם מתרכזים על נקודה קטנה במסך לשים X2

אבל מה , הקול הוא קצת יותר גלוי לעין \ אוזן והרבה אנשים לא משקיעים בו בכלל אני מדבר על זוק רמקולים קטן ומצ'וקמק וזהו עם כרטיס מסך היי אנד ופאנל ענקי.

פורסם

ב1200p \ הרבה מאוד DPI אני בספק שהגיימר הממוצע ירגיש הבדל , צריך ראייה 7\7 ותסמונת כפייתיות אובססיבית.

יותר טוב אם תשקיע בסאונד או בארגונומיה.

אז אתה רוצה להגיד לי שאם משחק FC2 נגיד על ההגדרות U.HIGH ועם AAX8 אני לא יראה הבדל אם הAA הוא 0?

פורסם

תראה אם תסתכל מקרוב . תקח תמונה ממצלמה דיגיטלית ממוצעת וסקריןשוט מקרייסיס על X2 ודיי תתקשה לראות את ההבדלים בזוויות חדות במודלים (מ הם שהיום כל משחק ממילא משתמש באיזה OVER 9000 פוליגונים בכל ס"מר על המסך שלך וטשטושים של חום וכו' מה הופך AA לשימושי(יחסית לזכרון שמופנה לזה) אך ורק במקרים מסויימים מה שמסך עם רזולוציה לא רחבה שמתחילה ב2000+ ומקסימום X2 מבטלים לגמריי.

בעקרון אם את ממש מאמין שזה ממש ממש ממש משפר את החוויה הגראפית מהמשחק אז כמובן הבחירה שלך אבל שתדע שהAA בעיקר היה טוב לזמנים שאנשים שיחקו 40 ס"מ מהמסך ברזולוציה 1024*768 או פחות , השקעה מיותרת בAA היא בין הדברים שהביאו לקריסת 3DFX (מי שייצרו את הוודו בזמנו) ואנשים גם אז לא קנו...

בכל אופן לדעתי השקעה ברמקולים או מסך איכותי יותר עדיפים במקרה הזה. (מה שגם עובר לסרטים ולשאר השימושים)

ועוד משהו קטן : גם אני הייתי פאנבוי של כל הגדרות של הפילטרים אני זוכר עוד עם morrowind וה5600fx שיחקתי ב800*6000 על X4 והתלהבתי שזה נראה "חלק כמו צילום\סרט" אבל בסוף ניסיתי את זה ואת זה ואת המשחק גמרתי על 900 * 1200 או מה שהכי קרוב שהיה אז לזה בCRT בלי AA

פורסם

תראה אם תסתכל מקרוב . תקח תמונה ממצלמה דיגיטלית ממוצעת וסקריןשוט מקרייסיס על X2 ודיי תתקשה לראות את ההבדלים בזוויות חדות במודלים (מ הם שהיום כל משחק ממילא משתמש באיזה OVER 9000 פוליגונים בכל ס"מר על המסך שלך וטשטושים של חום וכו' מה הופך AA לשימושי(יחסית לזכרון שמופנה לזה) אך ורק במקרים מסויימים מה שמסך עם רזולוציה לא רחבה שמתחילה ב2000+ ומקסימום X2 מבטלים לגמריי.

בעקרון אם את ממש מאמין שזה ממש ממש ממש משפר את החוויה הגראפית מהמשחק אז כמובן הבחירה שלך אבל שתדע שהAA בעיקר היה טוב לזמנים שאנשים שיחקו 40 ס"מ מהמסך ברזולוציה 1024*768 או פחות , השקעה מיותרת בAA היא בין הדברים שהביאו לקריסת 3DFX (מי שייצרו את הוודו בזמנו) ואנשים גם אז לא קנו...

בכל אופן לדעתי השקעה ברמקולים או מסך איכותי יותר עדיפים במקרה הזה. (מה שגם עובר לסרטים ולשאר השימושים)

ועוד משהו קטן : גם אני הייתי פאנבוי של כל הגדרות של הפילטרים אני זוכר עוד עם morrowind וה5600fx שיחקתי ב800*6000 על X4 והתלהבתי שזה נראה "חלק כמו צילום\סרט" אבל בסוף ניסיתי את זה ואת זה ואת המשחק גמרתי על 900 * 1200 או מה שהכי קרוב שהיה אז לזה בCRT בלי AA

לפי הסיפור שלך אני מבין שהתפשרת על רזלוציה נמוכה יותר בשביל AA?

אתה רוצה להגיד שאין הבדל שנראה לעין בין AA עם V.HIGH לבלי AA עם V.HIGH?

פורסם
  • מחבר

ואיך כל זה קשור למפרט שלי?

פורסם

יש הבדל קטן מאוד שנראה לעין *אך ורק* במודלים שנמצאים כ"כ רחוק עד כדי כך שהם מופיעים כ20 פיקסלים(שטח) או משהו ואך ורק בפינות חדות (שאין הרבה במשחקים של היום) שמוצגות בזווית קרובה ל45 מעלות ואך ורק כשההבדל בצבע שלהם הוא משמעותי הקיצר תקרא בויקיפדיה את המאמר על AA ומה זה בכלל הA השני(שאני כבר לא זוכר איך לאיית נכון aliasing או משהו) הקיצר בכל מקום בו יש קפיצה חדה בין שני צבעים שלא אמורה להיות .

AA לדעתי נראה מגעיל יחסית כי X4 ופחות גורמים לכך שהתמונה תציג פחות פרטים בהרבה מקומות רק תראה חלקה יותר ולא רק שמתפשרים על רזולוציה (כמעט בכל הכרטיסים של הביצועים על גבי איכות זה ככה ואני כמעט בטוח שה48XX הם מהטיפוס הזה ובעצם הבדלים קלים בכל השאר) אלא גם רואים תמונה בפועל עם עוד פחות פרטים. חוץ מזה במרחק של מטר ממסך כלשהוא אין מצב שגיימר ממוצע ישים לב להבדלים ב99.9999% מהזמן אלא אם הוא ממש יחפש אותם)

ומה עוד ברזולוציה גבוהה פשוטא פשר להכניס יותר פרטים לכל נקודה במסך וזה אומר שקווי מתאר כאלה או אחרים ממילא יראו ישרים וחלקים וX8 אומר שיש באפר ששומר את התמונה בעצם עוד 8 פעמים בזכרון ומעבד אותה בנוסף לזה כדי לטשטש הבדלים , אפשר כבר להכפיל את הרזולוציה וגם לראות יותר פרטים.

לדעתי המאוד חבבנית לAA יש עתיד רק בתת פיקסלים יעודיים בפאנלים , בcleartype ודומיו(עד גודל 14 לטקסט פשוט עד 48 בפוטושופ בערך) ורק במקומות יעודיים במסך.

AA אהה :silly: זה איך להסביר זה כמו להשתמש בשני סוגים של חוט בבד בייצור איטי שיהיה חלק יותר במקם להשתמש במשי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים