עבור לתוכן

רציתי לשתף אתכם בטראק חדש שיצרתי לאחרונה_&#148

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

לאחרונה יצרתי קטע גוטי שאני מאוד אוהב,

גם לאלו שלא אוהבים מוסיקה אלקטרונית אמליץ בכל זאת לשמע.

לטראק קוראים "Legend In My Mind" ושמתי בו אלמנטים גוטים ואלמנטים של טראנס אפל ואלקטרו,

מצורף בזאת לינק לסרטון ביוטיוב ולינק לMP3 בראפידשר,

אשמח מאוד אם תשמעו אותו ותתנו לי תגובות לכאן ולכאן.

http://rapidshare.com/files/179945166/KOBrA_-_Legend_In_My_Mind.mp3

תודה. ויום טוב :xyxthumbs:

עדכון: פנו אליי כרגע מלייבל ידוע באהגליה והם מעוניינים לפרסם חלק מהקטעים שלי, אין לי מושג איך כל העניין הזה עובד, אבל זה כבר עשה אותי מבסוט :) , רק חבל שהם לא יודעים שאין לי שום ציוד ושאני עובד עם אוזניות של 20 שקל ומקלדת מתפרקת ושאני בכלל לא יודע לנגן, אבל יהיה בסדר :)

נוסח ההודעה:

you have some good music my friend. I just recently partnered up with a new label and I'm one of the A&R managers there. Glowstam Records in the UK. If you are interested in having some of your tracks released let me know

Mark"

אגב הנה עוד קטע שעשיתי לפני חודש בערך שגם אותו די אהבו :)

http://www.youtube.com/watch?v=QDhm3IKQ-dM&fmt=18

פורסם

נשמע קטע דיי יפה למרות שזה לא קטע.

אלא ממש שיר, כי בכל זאת 7 ומשהו דקות חח

בכל מקרה לא ממש הבנתי איפה החלק הגוטי חוץ מהתמונות ששמת חח בשיר.

אבל יש לך כישרון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נשמע קטע דיי יפה למרות שזה לא קטע.

אלא ממש שיר, כי בכל זאת 7 ומשהו דקות חח

בכל מקרה לא ממש הבנתי איפה החלק הגוטי חוץ מהתמונות ששמת חח בשיר.

אבל יש לך כישרון :xyxthumbs:

חלילים מעוותים - גיטרות - וצלילי עוגב מעוותים - אולי זה לא נשמע כל כך גוטי אבל זאת הייתה הכוונה שלי, בכל זאת שמחתי לשמע שזה נשמע לך יפה :jump:

פורסם

העיקר שאין גראולים בטרק שלך.

הוא גם נעים לאוזן אבל הקטע שלדעתי הוא קצת חזור על עצמו בכמה קטעים.

אולי אם הוא היה יותר קצר אז זה היה נשמע יותר טוב.

אבל זה כבר כל אחד והטעם האישי שלו :smile1:

פורסם
  • מחבר

כן הרבה אומרים לי את, שהקטעים שאני עושה קצת חוזרים על עצמם, אולי באמת להבא אני ישתדל יותר :hat: , אבל בכל זה זה יפה לדעתי.

פורסם

ממש יפה!

כמה זמן לקח לך להכין את זה?

וזאת לא היצירה הראשונה שלך.... נכון....?

(למה אני גם מלחין, בGP5 ורוב היצירות שיוצאות בהתחלה הן חרא מהלך כזה xD. אם זאת הראשונה שלך, הכי כבוד שבעולם ויש לך כשרון ענק. אם לא, עדיין)

אם כבר פתחנו את הת'רד:

משהו שאני וחבר שלי הלחנו לא מזמן, ברוח המצב(זה אמור להיות שיר, לא היה לנו כח להוסיף מילים, אז זה חוזר על עצמו קצת)

Military Cemetary:

פורסם
  • מחבר

ממש יפה!

כמה זמן לקח לך להכין את זה?

וזאת לא היצירה הראשונה שלך.... נכון....?

(למה אני גם מלחין, בGP5 ורוב היצירות שיוצאות בהתחלה הן חרא מהלך כזה xD. אם זאת הראשונה שלך, הכי כבוד שבעולם ויש לך כשרון ענק. אם לא, עדיין)

אם כבר פתחנו את הת'רד:

משהו שאני וחבר שלי הלחנו לא מזמן, ברוח המצב(זה אמור להיות שיר, לא היה לנו כח להוסיף מילים, אז זה חוזר על עצמו קצת)

Military Cemetary:

תודה :)

זאת היצירה הראשונה שלי מהסוג הזה, לפני כן הכנתי כל מיני דברים מוזרים - בקטע הזה השקעתי המון - התחלתי ליצור אותו שהייתי שיכור גמור אחרי ערב פרוע באולטראסאונד בחיפה , באתי הביתה התיישבתי על המחשב ( אחרי ששתיתי חצי בקבוק אבסינת) והתחלתי ליצור - ה 3 דקות הראשונות של השיר הם תחת השפעת אלכוהול ואני לא זוכר כמעט כלום מהתחלת היצירה ( נשמע הזוי אבל זה נכון ), אחרי יום המשכתי אותו ועשיתי כמה תיקונים. והנה סיימתי אותו ואני חושב שיצא לי מאוד יפה, בכלליות ניסיתי ליצור אווירה קודרת ושמחה לסירוגין,

אגב השארתי לך תגובה ללינק שנתת, אתה יוצר מאוד מוכשר לדעתי וחסרים לך הכלים לעשות יותר, בקיצור תתחיל לאסוף כסף לציוד ויאללה היידה עוד נשמע עלייך :)

פורסם

תודה!

אם זאת היצירה הראשונה שלך מהסוג אז באמת אתה טוב.

ליצירה הזאת מגיע לחבר שלי יותר קרדיט ממני. אני רק הלחנתי את הקטעים האקוסטיים, סולו אחד ועשיתי לו כל מיני תיקונים.

בקיצור תתחיל לאסוף כסף לציוד ויאללה היידה עוד נשמע עלייך :)

חכה שאני אגמור תיכון xD

בקשר להלחנה בשכרות, אני מכיר את זה גם חחח

פורסם

נחמד מאוד

אני רואה שאתה ממש שולט בwindows movie maker

lol

פורסם
  • מחבר

נחמד מאוד

אני רואה שאתה ממש שולט בwindows movie maker

lol

לא, דווקא אני לא חחחח ... לזרוק תמונות ולשים אפקטים כל טמפיט יודע :jump:

:xyxthumbs:

פורסם

עשית את זה רק עם פרוטי לופס? כלומר גם את כל הריפים עשית עם הקלידים שיש בתוכנה?

פורסם

קוברה הייתי ממליץ לך לשמוע קצת את פראנק זאפה

אבל חוץ מיזה הקטע עדין וחביב אני לא ממש יודע מה כול כך גוטי בזה למעט התמונות אבל בהחלט יש בסיס טוב רק ההמלצה לפרנק זאפה היא בשביל להבין איך ברייקים במוסיקה צריכים להשמע או לפחות לקבל אספקט נוסף , מפני שבקטע אצלך הברייקים לא זורמים - אבל זו רק דעתי .

:DJsmile:

פורסם
  • מחבר

עשית את זה רק עם פרוטי לופס? כלומר גם את כל הריפים עשית עם הקלידים שיש בתוכנה?

עשיתי את זה רק עם פרוטי לופס, אוזניות של 20 שקל, וVST שנקרא NEXUS.

אגב קבלו עדכון מעניין - פנו אליי כרגע בעקבות השיר הזה מלייבל מאנגליה והם מעוניינים לפרסם את השירים שלי- זה תת לייבל של ליונה לויס וווסטלייף ועוד כל מיני,

זה נוסח ההודעה: כולי מבסוט עכשיו :yelclap:

"you have some good music my friend. I just recently partnered up with a new label and I'm one of the A&R managers there. Glowstam Records in the UK. If you are interested in having some of your tracks released let me know

Mark"

באשר אלייך עכביש בגביש :) - אני מקבל את הערה שלך, אני מסכים איתך שיש לי עוד מה ללמוד - אני ישמע את מה שהמלצת לי עליו ככה שאוכל לקבל פרספקטיבה יותר טובה...

פורסם

בהצלחה

ככול שאתה מרחיב את בסיס הידע שלך אתה נהפך אומן יותר טוב .

פורסם

טראק מצויין, מאוד נהניתי ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים