עבור לתוכן

מבקש המלצות לעכבר בשביל גלישה עם לחצני קדימה ואחורה (200-250 ש"ח גג)

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי GPT והחנות ממנה קניתי כבר לא קיימת. הוא כבר בן 6 שנים אז אני בטוח שהוא סיים את הקריירה.

וגם מה עדיף-עכבר USB או חיבור "רגיל".

אני לא מחפש עכבר למשחקים, רק לחצני קדימה ואחורה.

תודה לכם

פורסם

כל העכברים היום מחוברים עם USB ויש כאלה שכוללים גם מתאם למקרה שאין USB פנוי.

תסתכל על מה הכי זול עם כפתורי קדימה אחורה ותתחדש. אין לך בקשות מיוחדות אז חבל לשלם סתם יותר וגם לרוב העכברים יש את מה שביקשת.

פורסם

מה התקציב...

בכל מקרה רכשתי לא מזמן את ה LX8 של לוגיטק עם משדר USB

עכבר מעולה במחיר 230 ש"ח

פורסם

230 שקל? עדיף כבר שיקנה G5 או איזה MX518 ויוכל לשלוט גם בסנסטיב של העכבר

פורסם

אבל אלו לא אלחוטיים ....

תלוי למה השימושים שלו... אני היה לי חשוב שיהיה אלחוטי ... ולא חשוב לי כל כך השליטה על הרזולוציה שלו...

הוא בכל מקרה ליזר עם רמת דיוק מאוד גבוהה...

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

אני צריך עכבר בשביל גלישה בלבד.

230 ש"ח? זה כמעט רבע מחשב :s07:

אלה המחירים? אתם מכירים חנויות בגוש דן (ת"א חולון ראשל"צ) שמוכרים בזול או שאפשר גם דרך האינטרנט? אני אהיה מוכן להוציא מעט יותר כסף (עד 200-250) בתמורה לעכבר אלחוטי אבל זה לא משהו שקריטי בשבילי.

והערה הכי חשובה - כיביתי את המחשב, נתתי לו כמה דקות לנוח, הפעלתי, ופתאום העכבר כן מקבל מתח. לדעתכם הוא גוסס או שמדובר בתקלה חד פעמית?

פורסם

אתה אומר 230 ש"ח זה רבע מחשב ואז אתה נותן תקציב 200-250 ש"ח... :kopfpatsch:

קודם כל תחליט...

ובשביל איכות צריך לשלם.

יש עכברים יותר זולים של TEAC וכו' שעולים חצי , אלחוטיים עם 200 כפתורים שונים על העכבר.

אבל זו בחירה שלך תעשה חיפוש בזאפ ותראה כבר...

ביקשת המלצה אז המלצתי על LX8... מניסיון וטעויות שעשיתי כבר , לא לקנות מייקרוסופט יקרים יותר ושווים לת**

אני מאוד נהנה מהעכבר LX8 נוח יש 2 כפתורים קדימה אחורה ולגלגלת 3D (לחיצה לצדדים).

אלחוטי עם משדר USB קטן ונוח ולא רואים אותו...

בקיצור בחירה שלך...

אם אתה מחפש עכבר יותר למשחקים ואתה מחשיב את עצמך גיימר קח את העצה של זה שמעליי ^^^ (אלחוטיים לא הכי טובים למשחקים... למרות שדעתי פה קצת אחרת)

פורסם
  • מחבר

תראה, כשקניתי את המחשב הקודם שלי (בדצמבר 2002) הוספתי 30 שקל וקיבלתי את העכבר האופטי במקום עכבר גלגלת. לכן חשבתי שזה אמור לעלות סביב 100-150 שקל.

אבל אם מדובר במקלדת+עכבר אלחוטיים אז לזה אני מוכן להוציא 250 שקל.

כשניסיתי לחפש מידע על עכברים בזאפ ראיתי שקשה לחפש לפי מה שאני רוצה-לחצן קדימה ואחורה., ולכן חשבתי שאתם מכירים דגמים ספציפיים בלי כל הלחצנים הנוספים שמעלים את המחיר וכמובן את הגלישה אבל זה לא רלוונטי כלפיי כי אני לא מקצוען.

תשמע, אם תגיד לי שיש חידוש כלשהו וזה משנה את חווית הגלישה אני אשקול לקנות משהו מיוחד אבל לא נראה לי שיש דבר כזה

פורסם

בקיצור אתה מחפש עכבר פשוט ....

או סט של מקלדת ועכבר...

יש מלא סוגים מ 50 ש"ח עד 1000 ש"ח

תחפש בזאפ לפי עכברים וסמן שם לפי מחיר מהזול ליקר ותתחיל לדפדף עד שתמצא את רצונך...

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

תוכלו להסביר מספר דברים?:

מה עושים עם כ"כ הרבה לחצנים? ראיתי דגמים שכתוב שיש 10 לחצנים. למה הם משצמשים?

ראיתי שכתוב שיש אפשרות להגדיר לבד למה ישמש כל לחצן. מה כבר אפשר לבקש שלחצן יעשה?

האם עכבר אלחוטי מצריך סוללת אצבע AA או שיש לו סוללה נטענת פנימית?

והכי חשוב - מה דעתכם על זה http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=690744 ?

פורסם

לך על הRazer Lachesis

4000DPI ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים