עבור לתוכן

כדאי לקנות PSP?

Featured Replies

פורסם

המשחק Rick לTouch מעולה והוא רציני לחלוטין, השליטה ממש נוחה ואני מעביר איתו המון זמן אני בטוח שיבואו עוד המון משחקים כמוהו וגם יש המון (רק כאלה שעולים בכסף ועוד לא יצא להכניס כסף לApp Store).

חוץ מזה שיש את המשחק Aqua Forest שהוא מעולה ויש לי אותו (עולה כסף 8$ אני קניתי אותו מתי שהוא היה חינמי) והוא ממש טוב גם איתו אני מעביר המון זמן השלבים בPuzzle נחמדים אבל אין כמו ליצור דברים בעצמך, פשוט משחק חובה לכל בעלי הiPod touch וiPhone, למרות שנראלי שעל הiPhoneים ועל הiPod touch הראשון זה יעבוד ממש גרוע, הפיזיקה במשחק ממש כבדה.

• תגובות 34
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מולטימדיה שמולטימדיה. משחקים הופכים קונסולה למשתלמת ועם כל הכבוד ל-PSP, ל-DS יש הרבה יותר מהם. אם תכנסו לחנות משחקים שמכבדת את עצמה במערב אירופה / ארצות הברית תראו ארבעה עמודות של משחקים ל-DS ואיפשהו בצד איזה חצי עמודה אומללה של משחקים ל-PSP.

קונסולה ניידת צריכה להיות פרקטית. זאת אומרת סוללה חזקה, עמידות, משקל נמוך, אפשרויות שימושיות ומשחקים טובים לשריפת הזמן. הבעיה ב-PSP שהיא לא עונה לי לאף אחד מהדרישות. מה תיתן לי גרפיקה "המדהימה" אם אין לי משחקים טובים לשחק בהם. מה יתן ל-Wi-Fi אם אין לי מאיפה להתחבר. מה תיתן אפשרות לראות סרטים אם צריך עיניים של נץ ונואשות של חתול רחוב מורעב בשביל לראות סרט על מסך 4.3. ברצינות.

אני יכול לקבל את הטענה שאתם לא מתחברים לסיגנון של נינטנדו. טענה לגיטימית לחלוטין. אבל להגיד שטויות שמשחקים של נינטנדו הם כמו משחקים של סלולרי זו הגזמה מטורפת.

פורסם

לב:

א. חצי מהעמודה של הDS היא זבל - משחקים שיצאו מתומחרים מראש ב10-15 דולר וגם נראים ככה (אבל אני לא מכחיש את זה שיש יותר משחקים טובים לDS - בהרבה יותר)

ב. רוב האנשים לא צריכים את הקונסולה ביום יותר מ3-4 שעות (הזמן שהם מחוץ לבית ללא אופציית הטענה) ועם זה אי אפשר ממש להתווכח.

ג. יש כמה וכמה משחקים מצויינים - אז זה לא שאין ממש מה לשחק.

ד. לראות סרטים על 4.3 זה סביר ביותר.

לגבי להגיד שאייפוד / אייפון - זה מכשיר עם משחקים של סלולארי - הרשה לי לגכח.

איפה תמצא עוד סלולארי עם כרטיס מסך חיצוני וכח עיבוד יותר גבוהה מכנראה 2 הקונסולות הניידות האחרות יחד?

CJORI - שכחת כמה בקלות:

VAI - משחק JRPG יפני שקיבל חצי רימייק לא רע בכלל לאייפון/טאץ'

FIELD RUNNERS / 7 cities - חולה על הסגנון

Heroes of Sparta - המיני גוד אוף וור

Sim City

ופורט מצויין לScummVM

פורסם

מולטימדיה שמולטימדיה. משחקים הופכים קונסולה למשתלמת ועם כל הכבוד ל-PSP, ל-DS יש הרבה יותר מהם. אם תכנסו לחנות משחקים שמכבדת את עצמה במערב אירופה / ארצות הברית תראו ארבעה עמודות של משחקים ל-DS ואיפשהו בצד איזה חצי עמודה אומללה של משחקים ל-PSP.

קונסולה ניידת צריכה להיות פרקטית. זאת אומרת סוללה חזקה, עמידות, משקל נמוך, אפשרויות שימושיות ומשחקים טובים לשריפת הזמן. הבעיה ב-PSP שהיא לא עונה לי לאף אחד מהדרישות. מה תיתן לי גרפיקה "המדהימה" אם אין לי משחקים טובים לשחק בהם. מה יתן ל-Wi-Fi אם אין לי מאיפה להתחבר. מה תיתן אפשרות לראות סרטים אם צריך עיניים של נץ ונואשות של חתול רחוב מורעב בשביל לראות סרט על מסך 4.3. ברצינות.

אני יכול לקבל את הטענה שאתם לא מתחברים לסיגנון של נינטנדו. טענה לגיטימית לחלוטין. אבל להגיד שטויות שמשחקים של נינטנדו הם כמו משחקים של סלולרי זו הגזמה מטורפת.

מחזק

אם אני רוצה לשחק GTA\ביושוק\PES אני ישחק אותם על גבי מחשב\קונסולה ניחת

אם שליטה נוחה יותר \ספה נוחה\וכוס שתיה קרה בצד \ובמידה ואני רוצה מולטי גם אז אין כמו הנוחות של הניחות

ואני אומר את זה למרות שלDS גם יש הרבה משחקי מולטי מקוון

לאומת זאת בנידות אני מחפש משחקים שכיף לשחק קצת כל פעם כמו שכבר אמרתי מקודם

משחק כמו NSMB (למרות שאני משחק אותו על אמולטור) מאוד מתאים למשחק שכל פעם משחקים קצת

SSB (למרות שעדיין לא יצא לDS ) גם

Castlevania \סוניק \ Trauma Center \

TBS כמו Advance Wars לדוגמה שלDS יש הרבה כולל FF טקטיק

וכמובן טטריס ודומיו

ולמרות שיש משחקים כמו מטרואיד בDS בתלת מימד אפילו כחובב נינטנדו אני אומר שזה לא מתאים לנידות

מטרואיד ב2D כן כי אפשר להגיע לנקודת שמירה מהר

בקיצור משחקי מולטי או משחקים מורכבים אני מעדיף שיהיו בבית

ולאומת זאת קלילים לנידות ובזה סוני פישלה בגדול

נכון היה רוקו לוקו וכמה אחרים שכן מתאימים אבל לא מספיק

וצריך לזכור את הזמן טעינה של הUMD במודל השני הוסיפו זיכרון לPSP אבל זה לא כל כך עזר בגלל הUMD

נכון התוספת נפח מצוינת ומאפשרת דברים שהDS יכול לחלום אליהם אבל זה מגיע אם זמני טעינה ושוב פעם לא מתאים לנידות

אבל אני לא מכחיש את זה שיש יותר משחקים טובים לDS - בהרבה יותר

ובגלל זה הוא המנצח

רוב האנשים לא צריכים את הקונסולה ביום יותר מ3-4 שעות (הזמן שהם מחוץ לבית ללא אופציית הטענה) ועם זה אי אפשר ממש להתווכח.

נכון שזה ככה בדרך כלל אבל תחשוב על טיול לארץ אחרת שיש לך טיסות ורכבות וכו

הDS אמור לסחוב 15 שעות אם הבטריה הרגילה הPSP 3-6

לראות סרטים על 4.3 זה סביר ביותר

אני מסכים שהPSP מספיק מתאים לסרטים מבחינת המסך אבל פה יש את עניין הנפח ועניין הבטריה

צריך להוסיף כסף לעשות אותו לנגן איכותי

עכשיו תבינו מבחינה טכנולוגית אני חושב שהPSP הרבה יותר טוב

ואני לא חושב שמה שעושה את הDS זה המסך מגע והמיקרופון למרות שזה כן מוסיף למשחקים מסוימים

הבעיות הגדולות של הPSP לדעתי זה קודם כל משחקים לא מותאמים לנידות

ומבחינות מסוימות -UMD\סוללה \חוסר בכיסוי למסך שלא מתאימים לנידות

פורסם

המסך של ה PSP נהרס די מהר אם יש לידכם סביבה של ילדים,

ובכן, לידי יש והוא חטף איזה 2 מכות שם שזה מעצבן באמצע משחק עם מסך לבן או כהה.. :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים